Ostali sportovi

P*RNO GLUMICA SE JAVNO NUDI BREJDIJU POSLE RAZVODA: Rastao se sa Žizel, a onda jedva dočekala: Dugo mislim o tome! FOTO

Autor Nikola Lalović

Tom Brejdi se rastao sa Žizel Bundšen, a to želi da iskoristi jedna od najpoznatijih glumica iz filmova za odrasle.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/brendilove_fan

Tom Brejdi se razvodi od Žizel Bundšen i tako će se završiti jedan od najpoznatijih brakova ove generacije, a najboljeg NFL igrača u istoriji već zasipaju ponude sa raznih strana. Jedna odlazi od čuvene porno glumice Brendi Lav!

Ova glumica koja se proslavila u poslednjih petnaestak godina javno je pisala da želi da pomogne Brejdiju da preboli raskid sa supermodelom iz Brazila!

"Dragi gospodine MekDrimi (nadimak Toma Brejdija prim. aut.) zaista mi je žao zbog tvog razvoda. To je verovatno najteža stvar kroz koju prolaziš, pogotovo finansijski. Ako ti treba rame za plakanje ili neko da se opustip sa njim mogu da pomognem, već sam dugo mislila o tome", napisala je Brendi Lav. Pogledajte kako ona izgleda:

Tom Brejdi je inače rešio da nastavi svoju karijeru i odigraće makar još sezonu za Tampa Bej Bakanirse, sa kojima je od 2020. godine i sa kojima je uspeo da uzme jednu titulu. Novinarima je nedavno rekao da se "oseća sjajno" i da želi još da osvaja.

Navodno je brak između njega i Žizel "pukao" upravo zato što Brazilka godinama nije uspevala da ga ubedi da se penzioniše. Evo kako izgleda Žizel: