Iznenađenje!

ŠOK - SRPSKA OLIMPIJKA MENJA REPREZENTACIJU?! Selektor precrtao Ninu, ona se oglasila na Instagramu!

Autor Dušan Ninković

Jedna od najboljih srpskih bokserki neće biti deo tima na evropskom prvenstvu.

Izvor: Instagram/nina_s.radovanovic/printscreen

Bliži se Evropsko prvenstvo u boksu, a Srbiju potresa skandal! Na svom profilu na Instagramu oglasila se bokserka Nina Radovanović, koju selektor nije izabrao za takmičenje. Prva srpska bokserka na Olimpijskim igrama i takmičarka koja je oduševila naciju hrabrim nastupima u Tokiju, sada je sklonjena iz nacionalnog tima.

Ta odluka selektora teško je pala Nini, koja je u objavi na društvenim mrežama nagovestila da bi u budućnosti mogla da boksuje za neku drugu reprezentaciju. Ostaje da se vidi da li je ta odluka konačna ili bismo Ninu mogli da vidimo na nekom narednom takmičenju.

"Ugasite svetlo ko poslednji izađe! Znam da ovo nije senzacija u moru mnogo gorih vesti u zemlji ali eto nije loše znati da Srbija vrvi od perspektivnih olimpijaca, boksera i bokserki. Struka je kroz institucije odlučila da će im jedan manje-više biti neosetan da se bori za drugu državu... Ako je tako, tu nema mesta za diskusije", napisala je revoltirana Nina.

"Samo da obavestim sve ljude koji su se interesovali šta se događa, da sam danas zvanično obaveštena da nisam predstavnik Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu i da je to odlučio selektor. Tu bih svoju saradnju sa Bokserskim savezom Srbije zatvorila i nastavila dalje", saopštila je javnosti Nina Radovanović koja neće biti među šest srpskih predstavnica na Evropskom prvenstvu u Budvi između 11. i 23. oktobra.

Podsećamo, na Olimpijskim igrama u Tokiju Nina je bila prva bokserka koja je predstavljala Srbiju. Ona se takmičila u disciplini do 51 kilogram i takmičenje je završila u četvrtfinalu, na samo jednom koraku od medalje.

Tagovi