BRAVO!

ORI SE "BOŽE PRAVDE" NA SVETSKOM PRVENSTVU - DEVOJKE U SUZAMA! Sve puca od emocija, pogledajte detalje (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Odbojkašice Srbije osvojile su zlato, pa su zajedno pevale himnu!

Izvor: Printscreen/RTS

Odbojkašice Srbije osvojile su svetsko zlato, pa su zajedno pevale "Bože pravde". Sve je pucalo od emocija po završetku finala i pobede protiv Brazila (3:0). Zaista neverovatno, dirljivo, sa dosta suza, sve su u glas pevale, odzvanjala je dvorana u Holandiji. Uz Srpkinje su pevali i navijači koji su se nalazili na tribinama. Lepše od ovoga verovatno ne može!

Srpkinje su odigrale savršeno Svetsko prvenstvo. Dobile su svih 12 utakmica na šampionatu. Taj podatak dovoljno govori i tome kako su odigrale ceo šampionat. Krenulo je od Kanade, pa su u dan za danom igrale četvrtfinale i polufinale. Prvo pet setova sa Poljskom, pa su onda razbile Amerikanke. Na kraju su očitale lekciju i Brazilkama. Svaka čast devojke.

Kako je sve to izgledalo u Holandiji, koliko je bilo emotivno možete pogledati na snimku ispod. Sve zajedno su bile zagrljene, neke su se držale za ruke, slavile su zajedno i pevale himnu. Predivni trenuci i momenti koji će obići ceo svet. Sledi povratak u Beograd i proslava ogromnog uspeha sa najbližima. Doček je u nedelju od 20 časova ispred gradske Skupštine. Devojke, zaslužile ste!

Pogledajte i kako je to izledalo na fotografijama.