Ostali sportovi

BIĆU VRLO KRATKA, NEMA TU ŠTA PAMETNO DA SE KAŽE! Tijana jedva progovorila pred doček, ali u jedno je sigurna!

Autor Nikola Lalović

Ona je MVP i uglavnom govori na terenu, ali Tijana je ukratko rekla sve što treba da se kaže o zlatu koje je naš tim osvojio.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Odbojkašice Srbije stigle su u Beograd i donele zlato! Dočekali su ih navijači, članovi porodice, a neke naše zlatne devojke i njihova deca, a nakon što se svima obratio selektor Danijele Santareli, kratko su govorile i Bojana Drča i Tijana Bošković.

Najbolja tehničarka Svetskog prvenstva, mozak ovog tima Bojana Drča je istakla da su utisci još uvek sveži, ali da je na kraju ovaj tim uspeo skoro nemoguće - da pobedi 12 mečeva i bez greške dođe do titule!

"Ja mogu da kažem da se utisci nisu još uvek slegli. Odbraniti svetsko zlato nije bilo lako, Verovale smo jedna u drugu, verovale smo da to možemo. 12 utakmica, 12 pobeda! Želim da se zahvalim ovim devojkama, ali i vama što ste bili uz nas", rekla je ona, a pogledajte kako je to izgledalo:

Naravno svi su hteli da čuju i najbolju odbojkašicu ovog Svetskog prvenstva, a verovatno i najbolju ikada koja je kročila na teren. Tijana Bošković je kao i neposredno posle finala bila jako kratka, ali jasna.  

"Ja ću biti vrlo kratka, jer verujte mi još nisam u potpunosti svesna šta smo uradili, ali biće potrebno neko vreme da nešto pametnije kažem. Ono što sigurno mogu da kažem je da je čast i privilegija biti deo ovog tima. Uvek smo se držali jako timski i bile smo zajedno i to je doprinelo da donesemo ovo zlato", završila je ona, a pogledajte kako su naše devojke dočekane na aerodromu "Nikola Tesla".