Kraj

TAČNO JE, RAZVELI SMO SE POSLE 13 GODINA! Najpoznatiji američki par je objavio KRAJ: "Bolno je i teško!"

Autor Mladen Šolak

Tom Brejdi i Žizel Bundšen su se rastali.

Izvor: Profimedia

Legenda američkog i svetskog sporta, Tom Brejdi (45) i njegova dugogodišnja supruga Žizel Bundšen (42) definitivno su se razveli. Čuveni kvoterbek je na svojim nalozima na društvenim mrežama potvrdio da se rastao sa suprugom, brazilskim supermodelom, sa kojom ima dvoje dece.

"Poslednjih dana, moja supruga i ja smo kompletirali naš razvod posle 13 godina braka. Ovu odluku smo doneli zajedno i uz zahvalnost prema vremenu koje smo proveli zajedno. Blagosloveni smo prelepom i divnom decom, koja će i dalje biti centar našeg sveta, na svaki način. Nastavićemo da zajedno budemo roditelji da bismo im osigurali da uvek dobijaju ljubav i pažnju koju zaslužuju", saopštio je Brejdi.

"Završili smo naš brak posle mnogo razmatranja. Naravno, to je bolno i teško, kao i za mnogo ljudi koji prolaze svakodnevno kroz isto, širom svega. Ipak, želimo samo najbolje jedno drugom i okrećemo se onome što će nam život dalje doneti, šta god to bilo", dodao je on.

Američki mediji dugo su pisali o tome da su se dojučerašnji supružnici sukobili nakon što je Brejdi odlučio da nastavi karijeru i u 46. godini, dok je Žizel želela da on bude više sa članovima porodice. Ipak, prethodnih nedelja su u javnost dospevale informacije i tračevi o njihovom definitivnom razlazu, pa najnovija Brejdijeva objava nije iznenadila bilo koga. Bili su zajedno još od 2006, a u braku 13 godina.

"Ljubazno molimo za privatnost i poštovanje, dok se suočavamo sa onim što dolazi u narednim nedeljama. Hvala vam"