Loše vesti

KATASTROFA ZA ZVEZDU - BEK JE ZAVRŠIO POLUSEZONU: Povredio stopalo u derbiju, najvećeg pojačanja nema do 2023!

Autor Nikola Lalović

Od lošeg ka gorem u poslednjih nedelju dana za Crvenu zvezdu.

Izvor: MN Press

Nakon odličnog starta sezone i pobede nad Dinamom iz Pančeva na samom početku takmičarske godine, krenuli su ozbiljni problemi za Crvenu zvezdu. Prvo je tim Ratka Đurkovićarazbijen u derbiju, sada ih je rutinski savladala i Metaloplastika, a stigle su i povrede.

Mladi i talentovani golman Nikola Perić koji je bio najbolji igrač tima u uvodnim kolima povredio je rame i nije ga bilo u mečevima sa Partizanom i Metaloplastikom, a u duelu sa Šapčanima u "Šumicama" nije bilo ni Rotema Segala.

Izraelski bek koji je jedno od najvećih letošnjih pojačanja povredio se još na meču sa Partizanom, a sada je povredu stopala pogoršao i biće van terena bar tri meseca, što znači da ga neće biti do kraja prve polsezonei da će se vratiti tek u 2023. godini na teren.

Bez dvojice ključnih igrača Crvena zvezda će morati da nastavi takmičenje, a već sada se nalazi na petom mestu uz čak tri poraza iz sedam kola, od čega dva uzastopna. Metaloplastika melje na vrhu tabele sa svih sedam pobeda, a prate je Vojvodina, Partizan i Dinamo iz Pančeva.