Ostali sportovi

UŽIVAJTE U TV MAGIJI! PRIPREMITE SE ZA FINALE SVETSKOG PRVENSTVA: Hisense televizori sada nude poseban režim za sport

Izvor Promo

Finale Svetskog prvenstva kakvo nikad niste gledali!

Izvor: Promo

Imate sasvim dovoljno vremena da se adekvatno opremite za najvažniji meč Svetskog prvenstva u Kataru.
Ko će biti novi šampion Svetskog prvenstva? Hoće li to biti Argentina, Maroko, Francuska ili Hrvatska? Šanse svih ekipa su, rekli bismo, podjednake, a da biste u polufinalima i finalima videli svaki detalj biće vam potrebno tek malo prave TV magije koju ne mogu baš svi televizori da vam pruže!
Ako sada birate novi TV i želite da u završnici ovog posebnog Svetskog prvenstva (koje se igra usred zime) uživate na potpuno drugačiji način, onda bi trebalo da odaberete i TV kao nijedan drugi.
Hisense televizori U7HQ i U8HQ nude poseban Režim za sport koji ističe kvalitet pokreta i u prvi plan stavlja akciju i mogućnost da ispratite svaki detalj sa terena!

Izvor: Promo

Korišćenjem novog režima ovi televizori nude pojačano osvetljene, koje na modelu U8HQ ide i do 1.300 nita, jasne i fluidne slike sa brzinom osvežavanja sadržaja do 120 Hz. MEMC tehnologija (predviđanje i kompozicija kretanja) prikazuje ultra glatko i najbrže fudbalske akcije bez propuštanja bilo čega. Takođe, Hi-Engine procesori i AI tehnologija ovih televizora prate čak i najsitnije detalje i uklanjaju šum koristeći dinamički algoritam prilagođen za prenos sportskih sadržaja.
Korišćenjem Režima za sport U7HQ i U8HQ spremni su da vam na najbolji način predstave one najveće trenutke sa utakmica polufinala i finala Svetskog prvenstva. Hisense U7HQ je Hero model ovog FIFA Prvenstva, a Hisense U8HQ je dobitnik prestižne EISA nagrade za 2022/2023 u Premium LCD TV kategoriji.

Oba modela, iako im se paneli razlikuju (U8HQ ima Mini-LED, a U7HQ ULED) dolaze sa Smart platformom VIDAA, koja omogućava korišćenje aplikacija i upravljanje sadržajem glasom. Game Pro režim je nešto posebno i jedna je od najtraženijih funkcija današnjice, jer “otključava“ napredne gejming performanse i omogućava kvalitetnije i lepše igranje ne samo sportskih igara i pucačina, nego i platformi i avanturističkih naslova.

Sjajna slika dobija se zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja prikazuje preko milijardu boja, uz prisustvo HDR10 i HDR10+ koji pomažu da se poboljša osvetljenje i naprave fini prelazi između najsvetlijih i najtamnijih delova slike. Zanimljivo je i to da televizori omogućavaju prilagođavanje osvetljenja u odnosu na ambijentalno svetlo u prostoriji. Korišćenjem Dolby Vision IQ tehnologije i AI algoritama optimizuju se pojedina TV podešavanja kao što su kontrast i boja prema svetlosnim uslovima u sobi. Takođe, sa AI optimizacijom slike, svaka scena se analizira frejm po frejm za najbolju moguću boju, osvetljenje i senke.
Gledajte onako kako je to predviđeno

Izvor: Promo

Hisense U8HQ je dostigao stroge standarde performansi u oblasti gledanja, rezolucije, boje, osvetljenja, kontrasta i zvuka. IMAX Enhanced sertifikat, kojeg dodeljuju IMAX komitet, DTS i vodeći tehnički inženjeri Holivuda, omogućava da televizori sa ovom oznakom prikažu sliku i reprodukuju Dolby Atmos i DTS Virtual-X zvuk u vašem domu - kao u bioskopu! Zahvaljujući Rediteljskom režimu možete da vidite ono što su reditelji zamislili i da čujete ono što su majstori tona kreirali.
Garancija do pet godina!

Hisense U7HQ i Hisense U7HQ u Srbiji dolaze sa garancijom od čak pet godina i možete ih detaljno pogledati na Hisense Srbija sajtu pre nego što krenete da ih i uživo upoznate u nekom od Hisense Gorenje studija ili kod vašeg zvaničnog prodavca tehnike.

(MONDO)