Skandal

SA BREJDIJEM OSVAJAO TITULE, SAD SA PETORICOM PRETUKAO ČOVEKA: Brutalno ga udarali na podu kluba, pa završili u zatvoru!

Autor Nikola Lalović

Veliki skandal izbio je u Americi kada je u javnost procurio snimak Vilija MekGinesta koji zajedno sa velikim brojem saučesnika tuče čoveka u klubu,.

Izvor: Twitter/MLfootball

Ogroman skandal izbio je u Americi gde je legendarni NFL igrač Vili MekGinest uhapšen u ponedeljak jer je zajedno sa petoricom saučesnika divljački pretukao jednog čoveka u noćnom klubu u Los Anđelesu. 

Na snimku sigurnosnih kamera koji je procurio u javnost vidi se kako Mekginest prilazi neimenovanom čoveku u klubu, unosi mu se u lice, udara ga, a onda petorica ljudi nasrće na njega. Okružili gu ga sa svih strana, a u jednom momentu se čak vidi da su ga tukli i flašom! 

Skoro ceo minut su zajedno tukli čoveka koji nije uspevao da se odbrani, a onda se videlo kako je on uspeo da ustane kada se obezbeđenje umešalo i smirilo njegove napadače. Pogledajte kako je to izgledalo:

Mekginest je morao da plati 30.000 dolara kako bi izašao iz zatvora, ali ga kaucija neće spasiti odgovornosti i sada se očekuju krivične prijave i suđenja. 

Vili Mekginest je igrao kao lajnbeker i u ligu je ušao 1994. godine. Igrao je do 2005. za Nju Ingland Petriotse i sa Tomom Brejdijem je osvojio tri titule šampiona i dva puta je bio biran u Pro Bol tim. Završio je karijeru sa dve sezone u Klivlend Braunsima od 2006. do 2008. godine. Pogledajte još jednom snimak njegovog napada:

Tagovi