Zbrka!

SLAVNI BOKSER UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI, ŽENA PROMENILA ISKAZ! Pozvala policiju, pa demantovala tuču i povrede!

Autor Dušan Ninković

Džervonta je optužen za fizički napad na nevenčanu suprugu i dete, ali...

Izvor: Instagram/gervontaa/printscreen

Jedan od najboljih boksera današnjice Džervonta Dejvis (28), šampion u lakoj kategoriji, uhapšen je pod optužbama za nasilje u porodici. Njega je, nakon svađe u porodičnoj kući, prijavila partnerka Vanesa Poso koja je tokom razgovora sa policijom istakla da je Dejvis naudio njoj i njihovoj ćerki. Ipak, nekoliko dana kasnije se predomislila!

Objavom na društvenim mrežama ona je demantovala da je došlo do fizičkog kontakta. Navela je da su za porodičnu svađu krivi oboje, kao i da se nada da opstanku Džervontine i njene veze! 

"Ovih nekoliko dana bilo je izuzetno bolno i iscrpljujuće za sve uključene strane. Ponosna sam na svoju privatnost, a ovo je poslednja stvar iz naših života koja je trebalo da ode u javnost. Naši odnosi su bili krhki, a Džervonta i ja smo zajedno krivi za svađu. Dok su emocije bile najjače, uputila sam nepotreban poziv policiji. Tada sam bila izbezumljena", ispričala je Vanesa koja je nekoliko desetina sekundi pričala sa policijom telefonom.

Nakon toga je na teren poslata patrola, a policajci su uhapsili bokera. Na teret mu je stavljeno nasilje u porodici, odnosno udarac u desni deo glave zatvorenom šakom, što je izazvalo ogrebotinu na unutrašnjoj strani gornje usne. Vanesa je i to demantovala!

"Džervonta nije naudio ni meni ni našoj ćerki. Danas smo tražili pomoć, želimo samo da nastavimo sa našim životima. Uverena sam da ćemo zajedno, uz pomoć savetovanja koje nam je pruženo, uspeti da budemo dobri roditelji", dodala je ona. To bi trebalo da bude dovoljno za okončanje postupka protiv Dejvisa, koji će moći da nastavi sa normalnim životom.

Dejvis je jedan od najboljih svetskih boksera u lakoj kategoriji, a trenutno je u njegovom vlasništvu pojas WBA organizacije. On će ga 7. januara braniti protiv Hektora Garsije. Taj meč zakazan u Vašingtonu biće mu 28. u profesionalnoj karijeri, a do sada ima svih 27 pobeda. Do njih je čak 25 puta došao nokautom, a gotovo deset godina traje njegov niz nepobedivosti.

Tagovi