Odlazi vrlo brzo

VOJVODINA DOVELA HRVATA, PA GA ODMAH OTERALA: Srbin stigao u Novi Sad iz Zagreba i izbacio ga iz tima!

Autor Nikola Lalović

Dolaskom Milana Milića Buneta je dobio zadatke samo u odbrani, ali to nije bilo dovoljno da ostane u ekipi.

Izvor: Youtube/Balkan Handball

Nastavlja rekonstrukciju tima Vojvodina! Šampion Srbije u rukometu je u zimskoj pauzi prvo doveo Luku Arsenića, potom je iz Metaloplastike doveo Mohameda Aziza Aidija, najboljeg strelca Arkus lige, a sada je došao red na odlaske.

Desni bek Marin Buneta koji je letos stigao iz Rijeke nije se nametnuo i sada će napustiti ekipu. Mučio se Hrvat sa povredom na početku sezone, potom je uglavnom igrao u defanzivi za Novosađane, ali nije ubedio Borisa Rojevića dovoljno da ga ostavi u ekipi i za drugi deo sezone. 

Na mesto desnog bekja stigao je Milan Milić iz Zagreba početkom oktobra i odigrao odlično za sada, a verovatno će mu ekipa sa Slane Bare dovesti i neku konkurenciju. Nije samo Buneta napustio ekipu, već su se u Vojvodini rastali i sa Milošem Savićem i golmanom iz Tunisa Idrisom Drisijem.

Pred pauzu zbog Svetskog prvenstva Vojvodina je otišla kao prvoplasirani tim sa 24 osvojena boda, pančevački Dinamo ima 23, a Metaloplastika 22. Veoma blizu vrha su Partizan sa 20, odnosno Crvena zvezda i kragujevački Radnički sa po 18 bodova.