DA LI JE MOGUĆE!?

"GO**O NIJE BILO VREDNO RIZIKA U RATU!" Nezapamćeni haos u hrvatskom rukometu - sestra selektora napravila SKANDAL!

Autor Milutin Vujičić

Posle ružnog ponašanja selektora Hrvatske Hrvoja Horvata, i napada rukometnih legendi, u njegovu zaštitu stala je Jasenka Sparks. Selektorova sestra je napravila neverovatan skandal.

Izvor: YouTube/RTL/Screenshot

Rukometna reprezentacija Hrvatske oprostila se od Svetskog prvenstva i pre četvrtfinala što je za trofejne "kauboje" i te kako veliki neuspeh. Zbog toga je na udaru selektor Hrvoje Horvat, ali ne samo zbog loše igre i očajne atmosfere u timu, nego i zbog načina na koji se odnosio prema medijima. Njegov intervju u kome se "pravio nemušt" postao je viralan i u svetu, a mnogobrojne rukometne legende su ga kritikovale zbog neprofesionalizma, samo jednog od razloga zbog kojih je zaslužio otkaz i najverovatnije će tako i biti do kraja nedelje.

Među najoštrijima bili su Božidar Jović i Petar Metličić, pa je u odbranu Horvata stala njegova rođena sestra Jasenka Sparks, inače udovica Iztoka Puca, člana zlatne generacije iz Atlante 1996.

Jasenka je Jovića opisala kao "ljudsku mizeriju", pa je nastavila da ga časti ružnim rečima: "Kakva ŠTETA da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao da izađe Bosne i da smo ga još ugostili u našem domu. Da je danas živ može da zahvali samo mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vreme rata. Toliko je sposoban da sam nije znao ni da pređe granicu, a sad je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znači. Lepo je kada se spasi život, ali svako govno nije vredno rizika. Jović je jedan od tih... Kako je lepo biti okružen slonovima u Tajlandu, a ne kao moj brat HIJENAMA u Hrvatskoj...", napisala je Jasenka na Instagramu pre nego što je objava "nestala".

Jović, koga kritikuje sestra selektora reprezentacije Hrvatske, između ostalog je rekao da Hrvoja Horvata "treba da bude sramota", ali i sve koji su ga postavili za selektora posle bezobraznog ponašanja premna novinarki, ali i celokupnoj javnosti.