Svi će je gledati!

LEPU HRVATICU GLEDAĆE CELA ZEMLJA - OGLASILA SE NA INSTAGRAMU: Uzbuđena sam što ovo mogu da objavim...

Autor Dušan Ninković

Jedna od najatraktivnijih sportistkinja sveta biće deo velikog spektakla, poslednjeg meča u NFL sezoni.

Izvor: Instagram/_paige.renee/printscreen

Pejdž Spiranac ide na Superbol! Najbitnija utakmica u sezoni američkog fudbala neće proći bez lepe golferke, devojke koja poslednjih godina privlači mnogo pažnje u američkom sportu. Ona je to uspevala da radi kada je komentarisala polni organ kolege, hvalila se da zbog dva "razloga" ima više pratilaca od Tajgera Vudsa, podržavala Nikolu Jokića... Uradiće i pored terena, jer će biti reporterka tokom NFL finala.

Atraktivna sportistkinja hrvatskog porekla radiće za kuću CBS i aktivno učestvovati u jednom od najspektakularnijih događaja američkog sporta. Pretpostavlja se da će njeno mesto biti blizu terena, kao i da će nakon meča imati priliku da razgovara sa nekim od najboljih igrača američkog fudbala na svetu.

"Uzbuđena sam što mogu da objavim da sam gostujući dopisnik na Superbola za emisiju 'Inside Edition'! Gledajte me na TV-u da vidite svu zabavu", napisala je Pejdž na Tviteru i otkrila da će joj posebno zanimljiv biti koncert Rijane koji će se dogoditi tokom poluvremena. Pogledajte kako izgleda Pejdž Spiranac:

U noći između nedelje i ponedeljka na terenu će biti igrači Filadelfija Iglsa i Kanzas siti Čifsa, a meč se održava u gradu Glendejlu - savezna država Arizona - pa je na ovu utakmicu dozvoljeno klađenje. Očekuje se da ovaj meč bude u samom vrhu kada je reč o sportskom klađenju pošto bi preko 50 miliona Amerikanaca moglo da uplati tikete. Pred njih je to odradio kanadski reper Drejk, koji je duboko zavukao ruku u džep.

Tagovi