Užasno!

PARTIZAN KRENUO U MOLDAVIJU, CRNOGORCI NISU MOGLI DA UĐU: Skandal na aerodromu - sportisti ODMAH poslati kući!

Autor Dušan Ninković

Vlasti u Moldaviji se veoma čudno ponašaju poslednjih dana, pa su nakon navijača Partizana deportovani i bokseri iz Budve.

Izvor: Instagram/bokserski_klub_budva/printscreen

Fudbaleri Partizana otputovali su na evropsko gostovanje u Moldaviju i sva je prilika da će u četvrtak uveče u Kišinjevu pred praznim tribinama igrati protiv Šerifa iz Tiraspolja. Iako su u poslednja dva dana počele da stižu informacije o državnom udaru, zatvaranju vazdušnog prostora i ugroženoj bezbednosti u čitavoj zemlji, meč nokaut faze Konferencijske lige nije pod znakom pitanja. Ali, žrtve su bokseri iz Crne Gore...

Momci koji su krenuli na put u Kišinjev kako bi se tamo borili u sportu kojem su posvetili život vraćeni su sa aerodroma. Njih je na pasoškoj kontroli zaustavila policija koja im je prvo oduzela dokumenta, a zatim naložila da se prvim narednim letom vrate ka Podgorici. O tome se klub oglasio na društvenim mrežama.

"Na današnjem putu našu ekipu zadesila je neočekivana i neprijatna situacija. Naime na aerodromu u Kišinjevu bez konkretnog objašnjenja policija nije dozvolila našem timu ulazak u Moldaviju. Nakon nekoliko časova čekanja oduzeta su im dokumenta i naložen je povratak prvim avionom koji leti tek sutra ujutru u 9:20 za Istanbul, pa tek uveče u 19:40 iz Istanbula za Podgoricu. Tako ce putešestvije po aerodromima trajati skoro puna 2 dana do povratka kući. Na veliku žalost učešće naših boksera na međunarodnom turniru 'Pavel LUSCESCHII' se završilo pre početka", navodi se u objavi na klupskim stranicama.

U ekspediciji bokserskog kluba iz Budve nalazi se šest članova. Trener Nikola Ružić trebalo je da računa na Stefana Savkovića, Petra Marčića, Petra Liješevića, Dimitrija Milića i Andriju Brajkovića. Ipak, oni neće imati priliku da se takmiče zbog neverovatne odluke moldavskih vlasti.