PLEJ-OF

ZVEZDA U PLEJ-OFU PROTIV HRVATA! Crveno-beli zovu u Pionir: "Igrači znaju čiji grb nose"

Autor Nikola Savić

Hokejaši Crvene Zvezde ove subote kreću u 1/4 finala regionalne lige protiv ekipe Siska, mogu li do pobede?

Izvor: MN Press

Hokejaši Crvene zvezde u subotu kreću u plej-of borbu u regionalnoj IHL Ligi, a sastaće se protiv ekipe Siska od 17.30 časova. Crveno beli su nakon završenog regularnog dela završili na 3. poziciji, dok Vitezovi u plej-of trku ulaze sa 6. pozicije na tabeli. Izabranici Igora Kosovića su u prethodna dva gostovanja ekipi Siska doživeli dva poraza i sada se nadaju da će uspeti da dođu do revanša.

"Vredno i naporno radimo i spremamo se za predstojeće plej-of duele sa ekipom Siska. Istina, poslednje dve utakmice, u Sisku, smo izgubili, ali smo izvukli određene pouke i verujemo da ćemo već u subotu, u Ledenoj hali Pionir ostvariti pobedu u prvom duelu. Ne želim da tražim opravdanja kada igramo sa skraćenim rosterom, ali je činjenica da nam to stvara probleme. Ipak, igrači znaju čiji dres i grb nose i verujem da će dati sve od sebe da iz ove plej-of serije izađemo kao pobednici", izjavio je Kosović za portal czbg.net.

Biće ovo lepa prilika za sve navijače i ljubitelje hokeja, da dođu u velikom broju u Ledenu halu Pionir i pruže podršku svom timu, poruka je iz Zvezde. Utakmice plej-ofa se igraju na tri dobijena meča, a termini odigravanja utakmica su: 18.02. (Beograd), 22.02. (Sisak), 25.02. (Beograd).