RUŽNO

DAGESTANAC NAPRAVIO SKANDAL U BEOGRADU! Pobedio srpskog borca, popeo se na ogradu i PROVOCIRAO publiku (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Ruski borac, koji se takmiči pod zastavom Bahreina, nije primereno proslavio pobedu nad Darkom Stošićem.

Izvor: Twitter/@Grabaka_Hitman/Printscreen

Verovatno najbolji srpski MMA borac Darko Stošić izgubio je u subotu u Beogradu od Šamila Gazijeva, ruskog borca koji se takmiči pod zastavom Bahreina, a naša publika je i te kako mogla da uživa u borbi dvojice "teškaša". Imao je Stošić inicijativu na početku meča, međutim nije je iskoristio i Dagestanac je to skupo kaznio i došao do svoje desete pobede u isto toliko borbi.

Sadržajna borba je potrajala samo tri minuta, a čini se da se Šamil Gazijev i previše obradovao nakon odlučujućih udaraca na podu pošto je neprimereno proslavio pobedu.


Nakon što se popeo na ogradu oktagona i provocirao publiku, Gazijev je potom pokazao i srednji prst Beograđanima, što je verovatno reakcija na podršku koju je - apsolutno normalno - imao Darko Stošić. Izgleda da se Gazijev pomalo zaneo i verovao da će publika biti uz njega, tako da je neprimereno reagovao posle trijumfa.

"Hvala svima. Nisam hteo da se borim sa bilo kim pred vama. Išli smo na pobedu, doveli smo najboljeg borca, ali... Sebi sam stavio najveći izazov do sada i hteo sam pred vama da pružim najbolju borbu moguću. Drago mi je da vidim da su Srbija i Beograd prepoznali ovaj sport. Ovo je neverovatan trenutak za sve nas. Ovako nešto, inače, postoji samo u Las Vegasu. Hvala vam svima od srca", rekao je Stošić posle šestog poraza u karijeri, a ima i 17 pobeda.