ŠTA SE DEŠAVA?!

PRIJATELJ OTKRIO KAKO JE ŠUMAHER, ALI STVARNO! Posle ovih reči supruga Korina mu ZABRANILA posetu, jedna stvar zbunjuje

Autor Milutin Vujičić

Da li je Mihael Šumaher svestan ili nije? Oko toga se spekuliše već godinama, a posle novih informacija koje je objavio prijatelj Edi Džordan - zabranjene su mu posete.

Izvor: Profimedia

Mihael Šumaher doživeo je stravičnu nesreću na skijanju pre devet godina i od tada ga niko nije video u javnosti. Najbolji vozač u istoriji Formule 1 bio je dugo u komi i o njegovom pravom zdravstvenom stanju se malo toga zna, pre svega jer je njegova porodica, na čelu sa suprugom Korinom, odlučila da takve stvari ne iznosi na videlo. Zbog toga su se pojavile i brojne teorije zavere, uz optužbe na račun Korine Šumaher, pre svega onih koji bi želeli da posete Šumija, ali im to nije dozvoljeno čak ni sa rigoroznim protokolima.

Tako tek jednom u nekoliko meseci čujemo nove informacije o Mihaelu Šumaheru, najčešće Žana Toda koji je otkrio da zajedno i gledaju Formulu 1, dok je sada navijače zaintrigirao Edi Džordan, irski biznismen za čiju je ekipu po imenu "Džordan" upravo Šumi vozio devedesetih.

Džordan je istakao da je "Šumaher prisutan, ali i nije prisutan", što će svakako dovesti do nove misterije oko stanja šampiona, posebno ako se zna da mu je bilo zabranjeno da posećuje Šumija. Korina Šumaher mu je to zabranila iz ćudnih razloga, da bi se nakon svega uključio i sin Mik. Bivši vozač Hasa, sada test vozač Mercedesa, javio se Džordanu i pokušao da umiri situaciju posle naprasne reakcije svoje majke.

"Što se mene tiče, bio sam dirnut potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude deo porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno", kazao je Džordan i rekao da podržava Mika u još jednoj borbi, pošto pored brige o ocu mroa da misli i o karijeri u Formuli 1.

"Prilično sam siguran da će uspeti u tome. Možda je to (otkaz u Hasu, prim. aut.) i prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Majkom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala - moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem", zaključio je irski biznismen koji se nada da će ovim rečima uspeti da "omekša" srce Korini Šumaher.

Podsetimo, niko sem male grupe najbližih ljudi nije video Mihaela Šumahera već devet godina, a nedavno je fotografija šampiona ponuđena za basnoslovnu sumu, pa će i posete biti još restriktivnije.