Evo kako je

EPILOG JEZIVOG PADA: "SAMO POTRES MOZGA!" Bivši svetski šampion u punoj brzini sleteo sa skakaonice, sad se oglasio!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji osvajač Svetskog kupa u ski skokovima Peter Prevc zvanično se oglasio nakon pada na Planici.

Izvor: Instagram/minaprevc

Strašnu scenu videli smo na ski letaonici na Planici gde je legendarni Peter Prevc doživeo užasan pad nakon čega je hitno prevezen u bolnicu. On je na treningu u okviru Svetskog prvenstva odmah nakon izletanja sa rampe izgubio kontrolu nad skijama, zavrteo se u vazduhu i zatim pao bočno o sneg. Na sreću ostao je svestan dok su ga vozili do bolnice, a sada se oglasio i na društvenim mrežama. 

"Evo kako je počelo, a kako se završilo", napisao je on na instagramu, a onda se oglasio sa detaljnim opisom događaja tokom njegovog pada. Ovako je to on opisao: 

  • Aaaaa!
  • Spremi se za pad
  • Sleti na jednu skiju
  • Maši
  • Leti u Ljubljanu na desetogodišnjicu braka sa suprugom
  • Budi ponosan na svoj tim!

Tako je opisao svoj pad Prevc, a vidite kako je pad izgledao:

Uzrok pada je navodno bio što su kopče na desnoj skiji bile loše i da je zbog toga u najvišoj tački leta Prevc izgubio kontrolu, a nekadašnji osvajač Kristalnog globusa je imobilizovan i prevezen u bolnicu kolima hitne pomoći. 

"Ponekad stvari izgledaju loše. Na sreću, iz pada sam izašao samo sa potresom mozga i modricama na leđima. Iskreno hvala mojoj supruzi, svim bolničarima, lekarima, medicinskim sestrama, koji brinu o meni da zdrav izađem iz bolnice. Hvala svima na ohrabrujućim porukama", napisao je Prevc na kraju. 

Tagovi