REKLA SVE

IVANA OTKRILA ISTINU O IZBACIVANJU IZ REPREZENTACIJE! Podigla tri prsta, dobijala PRETNJE, ali to nije pravi razlog!

Autor Nemanja Stanojčić

Ivana Radović otkrila je da nije izbačen iz reprezentacije, vće da je sama otišla...

Izvor: Instagaram/screenshot/radovickaaa5

Ivana Radović (22) okačila je fotografiju sa tri podigntua prsta i šubarom sa kokardom. Posle svega toga izbačena je iz reprezentacije Bosne i Hercegovine. Potvrdio je to i generalni sekretar tamošnjeg saveza Adnan Talić u izjavi za MONDO i dodao da nije jedini razlog već i da se ona "na prošlom okupljanju nije pojavila, a da tom prilikom nije dostavila dokumentaciju kojom bi opravdala odsustvo". Međutim, izgleda da je istina negde između.

Naime, ona tvrdi da nije tačno da je odstranjena iz nacionalnog tima, već da je sama odlučila da ode i pre objavljivanja sporne fotografije. "Odlučila sam definitivno da ne želim da budem deo reprezentacije. Odigrala sam Zlatnu ligu i posle toga nisam mogla da igram kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, jer sam imala povredu ramena. Svi tu to znali i niko nije tražio bilo kakvo opravdanje", rekla je Ivana za "Glas srpske".

Za isti portal je pričala i pre par dana kada je otkrila i šta se sve dešavalo kada se pojavila fotka sa natpisom "Potomak vojvode Đujića." Priznala je da je dobijala pretnje zbog toga. "Prvi i poslednji put se oglašavam o ovoj temi, ne bih ni sada pričala da nije otišlo predaleko, jer se radi o meni i mojoj porodici koja trip neverovatna linč od strane medija i ljudi. Od kad sam imala 14 godina igrala sam za reprezentaciju, od pionirki do seniorki, prošla sam sve selekcije. Nisam imala nijedan problem, što svi mogu da potvrde. Uvek sam bila na raspolaganju selektoru i trenerima, bez ikakvog interesa. Nikada nisam bila osoba koja širi mržnju, posebno ne na nacionalnoj osnovi. Dobila sam dosta negativnih komentara. I ja i porodica, pisali su najgore moguće stvari, bilo je i pretnji. Ipak, dosta ljudi mi je pružilo podršku, čak i prijatelji druge nacionalnost i zahvalna sam zbog toga", zaključila je Ivana Radović.

Izvor: Instagaram/radovickaaa5