Rekonstrukcija

ZVEZDA SE OSIPA PRED DERBI - RIVAL JOJ "OTEO" JEDNO OD NAJVEĆIH POJAČANJA: Sve manje nade za plejof, vreme je za mlađe!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda će u nastavku sezone probati da afirmiše neke mlađe igrače i da ih promoviše za narednu sezonu,

Izvor: MN Press

Crvena zvezda se pred derbi osipa! Nakon poraza od Jugovića i remija sa Dinamom iz Pančeva tim Ratka Đurkovića ima jako male šanse da uđe u plejof i zbog toga su rešili da rasterete tim i pruže šansu nekim mlađim igračima. Ekipu su napustili iskusni pivot Branko Kankaraš i srednji bek Marko Knežević. Crveno-beli će prvi meč bez njih dvojice igrati u Aranđelovcu protiv Šamota, a potom sledi "večiti derbi" protiv Partizana u "Šumicama" 15. marta. 

Kankaraš je na početku sezone došao kao veliko pojačanje i trebalo je da bude jedan od glavnih igrača ekipe, a ekipu će nastaviti u sastavu Metaloplastike koja juri titulu i želi da proba da "otme" trofej Vojvodini koja godinama dominira srpskim rukometom. Marko Knežević je sa druge strane otišao u Jugović koji se bori za opstanak zajedno sa Topličaninom, Kikindom i Proleterom. 

Crtveno-beli su se tokom ove sezone već rastali sa levim bekom Petrom Panićem, pivotom Nemanjom Vučićevićem, ali i Ramzijem Majdubom, pošto se Tunišanin nije dokazao i bio je daleko od forme koja ga je dovela među crveno-bele.