Bravo!

IVANA JE UZ NJIH DVE OSETILA ŠTA SU RADOST I LJUBAV! Velike reči srpske šampionke: Ovo je njena prva objava nakon bronze

Autor Dušan Ninković

Ivana je u Istanbulu stigla do još jednog važnog odličja, a zatim lepim rečima častila koleginice.

Izvor: Profimedia/Soeren Stache/dpa

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, a tek nakon još jednog velikog rezultata kroz suze je ispričala da je nedovoljno pripremljena za ovo takmičenja stigla do medalje. Zbog svega toga Ivana je veoma zadovoljna urađenim, ali i ponosna na devojke koje su skočile bolje od nje.

Iako postoji sumnja da je Ivana Vuleta oštećena tokom finala, ona je u prvoj objavi na društvenim mrežama bila fokusirana samo na osvojenu medalju i pohvale rivalkama. Ivana je napisala kako je uz zlatnu Džazmin Sojers i srebrnu Larisu Japikino otkrila šta su to radost i ljubav, pa se čini da joj nije mnogo krivo što su mlađe takmičarke uspele da postignu veliki rezultat.

Podsećamo, Džajmin Sojers (28), britanska atletičarka koja je poznata i kao TV lice, skočila je okruglo sedam metara i postavila je državni rekord u zatvorenom. Ovako izgleda Džazmin, koja je u Istanbulu stigla do najvećeg rezultata u karijeri:

"Hvala vam što ste me podsetile šta su čista radost i ljubav. Ne mogu biti ponosnija na vas dve. Na kraju, borila sam se sa rupturom poslednje dve nedelje, ova medalja je bila najteža za osvojiti, ali sam uživala svim srcem", napisala je Ivana, uz zajedničke fotografije sa devojkama koje su završile iznad nje na podijumu. Pogledajte tu objavu: