Ne sviđa joj se!

NOVA MMA ZVEZDA POKAZALA ODVRATNE PORUKE NAVIJAČA! Brazilska lepotice prebija, ali ovakvu pažnju nije želela! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Više bi želela da se navijači fokusiraju na njene borbe nego na fizički izgled i delove njenog dela.

Izvor: Instagram/tabatha.ricci/printscreen

Brazilska MMA fajterka Tabata Riči (28) stigla je u centar pažnje nedavno kada je na UFC 285 savladala Džesiku Pene i tako najavila da će u narednim godinama pripadati samom vrhu. Bila je to njena treća pobeda u nizu pod okriljem UFC-a, što joj daje za pravo da se uskoro nada i borbi za pojas. Do tada, Tabata će morati da se "bori" sa agresivnim fanovima koji joj na društvenim mrežama šalju odvratne poruke.

Riči je jednu od njih podelila na svom Tviter profilu, a nije želela da otkrije identitet čoveka koji joj je pisao. Očigledno je da je on fan preko svake granice ukusa, pa je želeo da mu Tabata pošalje slike svojih stopala ili da ga čak izgazi njima, što je zgrozilo snažnu devojku iz Brazila.

"Molim te, da li bih mogao da kupim fotografije tvojih stopala", napisao je Tabati jedan navijač, a kada je ignorisan nastavio je sa čudnim zahtevima. "Spreman sam da uradim šta god mi kažete da bih dobio slike vaših stopala ili obuće, gospođice", "Molim te", "Da li imaš aplikaciju za uplatu novca" i "Stani mi na facu", bile su preostale poruke koje je dobila devojka iz Brazila. Ovo je Tabata Riči:

Inače, Tabata je tek sa 17 godina počela da trenira borilačke sportove, ali joj se mnogo svidelo kako se snalazi u njima. Prvu MMA borbu odradila je sa 18 godina, zatim se preselila u Japan kako bi pored džijudžice koju je već usavršila mogla da nauči i džudo elemente. Sada ima crni pojas u obe veštine, dok u MMA ima skor 8-1, od čega su poraz i tri pobede u nizu ostvareni pod okriljem UFC-a, najjače organizacije na svetu. Pogledajte poruke koje je dobila:

Tagovi