Ostali sportovi

TUČE SE GOLIM PESNICAMA, A ZA NJOM SVI LUDE: Amerikanka "gori" i to zna - uzela je ogroman novac za jednu fotku!

Autor Nikola Lalović

Pejdž Vanzant zna da je navijači obožavaju i to je itekako iskoristila!

Izvor: Instagram/paigevanzant/printscreen

Koliko daleko ide obožavanje profesionalnih sportista i sportistkinja videli smo na primeru Amerikanke Pejdž Vanzant, atraktivne borkinje koja privlači pažnju kako u oktagonu i ringu, tako i svojim atraktivnim fotogrtafijama Jedan njen obožavatelj je otišao tako daleko da je za fotografiju koju je poljubila i potpisala dao neverovatnih 13,200 dolara!

Fotografija sa otiskom njenih usana je stavljena na aukciju, a na toj aukciji su viđene čak 102 ponude! Na kraju je srećni dobitnik otišao sa suvenirom vrednim mnogo novca.

Ova 28-godišnja Amerikanka sa zavinom karijerom u MMA sada sve manje ulazi u ring jer putem instagrama i sponzorstava zarađuje ogroman novac. Borila se u UFC-u, BKFC-u, a jedno vreme je zarađivala i od borbi golim pesnicama! Evo kako ona izgleda:

Sada je otkrila da će zarađeni novac od ove aukcije uložiti u biznis svog muža, takođe MMA borca Ostia Vanderforda koji je pokrenuo prodavnicu u kojoj se prodaju sličice i kartice popularnih sportista koje u Americi dostižu ogromne cene. Pogledajte i fotografiju koju je prodala: 

Tagovi