Dobra borba!

KRAJ ZVEZDINOG SNA O MEĐUNARODNOM TROFEJU: Gol u produžetku završio sve, sad je cilj titula u domaćoj ligi!

Autor Nikola Lalović

Hokejaši Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Triglav na gostovanju i završili su takmičenje u IHL-u.

Izvor: MN Press

Hokejaši Crvene zvezde su ispali iz IHL-a! Nakon što su u četvrtfinalnoj seriji protiv Siska uspeli da se vrate nakon što su gubili 2:0 u seriji sada su poraženi od Triglava sa 3:0, ali sve tri pobede ekipa iz Slovenije izvojevala je izuzetno teško. 

Posle regularnog dela meča bilo je 4:4 i tek je u produžetku ekipa crveno-belih ispustila me nakon što je Luka Kuhard dao gol za konačnih 5:4.

Zvezda je odlično otvorila utakmicu i povela golom Ivana Anića, a Enes Groše i Aljoša Pretnar su preokrenuli i na kraju prve trećine bilo je 2:1 za domaćina. U drugoj trećni su usledila još dva gola domaćina, ponovo preko Aljoše Pretnara, ali i preko Jana Pavlovića. Ipak, uspeli su crveno-beli oklopnici da se vrate. Pavle Podunavac i Marko Dragović su dali golove za 4:3, a zatim je Lazar Leštarić svojim pogotkom odveo meč u produžetke.

Ipak, nije to bilo dovoljno da se ostane u takmičenju, ali sada crveno-beli prelaze na domaći teren gde uskoro počinje domaće prvenstvo u kome će želeti titulu.

HK triglav – SKHL Crvena zvezda 5:4* (2:1, 2:2, 0:1, 0:0, 1:0)

Triglav: Plavc, Trelc, Ahačič (1 as), Grošelj, Pavc, Potočnik, Pretnar 2, Bošković (1 as), Gorše 1 (2 as), Markič (1 as), Pavlovič 1, Šlibar, Jazbec, Kuhar 1, A. Podrekar (2 as), G. Podrekar (1 as), Srpčič, Arh. Trener: Drinovec

Crvena zvezda: Ranković, Ristić, Dragović 1, Leštarić 1, U. Novaković, Podunavac 1, Španjević, Anić 1, Dinić (1 as), Gvozdenović, M. Mladenović. P. Novaković (1 as), K. Mladenović, Šaljić, Cvik. Trener: Kosović

Tagovi