Auuuu!

NAJLEPŠA SPORTISTKINJA SVETA RASPAMETILA PRATIOCE: Karijera gotova, ali o njoj se priča - jedna slika je povod! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Svojevremeno zvezda u američkom sportu, a danas uticajna ličnost na društvenim mrežama i model Kajla Simons opet privlači pažnju.

Izvor: Instagram/kaylasimmmons/printscreen

Svojevremeno je lepotica Kajla Simons bila jedna od najvećih zvezda američkog koledž sporta. Igrala je odbojku za Univerzitet Maršal, bila prilično talentovana u tome i pažnju svetske javnosti skrenula na sebe pre nego što je počela profesionalnu karijeru. Istina, u tome joj je pomogao i izuzetno atraktivan izgled zbog kojeg je godinama nosila epitet jedne od najlepših sportistkinja na svetu.

Najizazovnija odbojkašica, kako su je svojevremeno zvali mediji, već godinama nije na terenu i to joj ne smeta da održi popularnost. Zna Kajla kako da zadrži pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama. Ovog puta se o njoj priča zbog izazovnog storija koji je podelila sa svojim Instagram pratiocima, a na kojem se vidi da joj je majica prilično tesna... Pogledajte kako izgleda Kajla:

U međuvremenu Kajla je napravila karijeru daleko od sporta. Na društvenoj mreži Instagram prati je blizu milion ljudi, veoma je izazovna je i na Tiktoku, a jedan od razloga za to je i jer su joj na koledžu branili da kači provokativne fotografije na društvene mreže.

"Univerzitetski sport je sjajno iskustvo za mene, ali me je takođe naučio nekim važnim lekcijama. Govorili su mi da slike koje objavljujem nisu prikladne zbog mog tela, čak su tražili i da ih obrišem. Bila sam razapeta, jer nisam mogla da uživam u svom telu i bavim se sportom koji volim. Tada sam shvatila da ne smete dozvoliti ljudima da utiču na to kako doživljavate sebe", rekla je Kajla Simons svojevremeno. Zbog odluke koju je donela tada imamo priliku da vidimo ovakve fotografije na njenim profilima:

Izvor: Instagram/kaylasimmmons/printscreen