STRAŠNO

NAVIJAČKI HAOS KAKAV BALKAN NE PAMTI! Huligani upali na parket, krenuo OBRAČUN - policija morala da interveniše! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Na rukometnoj utakmici u Severnoj Makedoniji došlo je do velikog navijačkog incidenta.

Izvor: YouTube/Goran Upalevski/Screenshot

U velikom derbiju makedonskog rukometa Vardar je savladao Pelister 31:24, međutim više niko ne priča o utakmici. Došlo je do strašnog navijačkog nasilja i snimci sukoba su već obišli čitav region pošto je zbog neverovatne bruke došlo i do prekida susreta na desetak minuta dok se strasti nisu smirile.

Igrao se 17. minut kada su navijači Pelistera, zvani "Čkembari" ušli u dvoranu i napali navijače Vardara, poznate kao "Komiti". Odmah po ulasku u dvoranu počelo je "divljanje" jer su gosti upali na parket i koiristili su pirotehnička sredstva kojima su gađali publiku na tribinama, posle čega su se i rukometaši zabrinuli za svoju bezbednost i bio je trenutak da konačno reaguje makedonska policija.

Nisu uspeli da se nose sa haosom kakav se ne pamti na rukometnim terenima na Balkanu, posebno jer su posle toga na parket sišli i navijači Vardara nakon čega je došlo do fizičkog obračuna. Utakmica je prekinuta i kasnije je nastavljena uz prisustvo publike, pošto su kapiteni dva tima uspeli da urazume navijače.

Pogledajte neverovatne scene sukoba sa meča Vardara i Pelistera:

Vardar - Pelister
Izvor: YouTube/Goran Upalevski