Ostali sportovi

ŠOK - DUŠAN MANDIĆ ODSTRANJEN IZ EKIPE! Živko Gocić ga udaljio i sa treninga prvog tima, srpski bombarder SUSPENDOVAN?!

Autor Mladen Šolak

Šok-vest iz srpskog šampiona!

Izvor: MN Press

Trofejni srpski vaterpolista Dušan Mandić udaljen je iz ekipe Novog Beograda, odlukom trenera Živka Gocića, objavio je "Sport klub".

Nakon poraza u polufinalu završnice regionalne lige, Gocić je odlučio da udalji svog bivšeg saigrača iz reprezentacije, koji više neće ni trenirati sa prvim timom Novog Beograda. "Nezadovoljan igrom jednog od najboljih igrača svog tima trener Živko Gocić je odlučio da do daljnjeg ne računa na njegove usluge. Čelnici kluba su nam potvrdili da Mandić nije više kandidat za naredne izazove. On neće ni trenirati zajedno sa ostalim igračima pa bi moglo da se zaključi da je iskusni reprezentativac suspendovan do daljnjeg", objavio je taj portal.

Mandić je nakon poraza u polufinalu protiv Juga možda i završio epizodu u VK Novi Beograd. Prethodno je ovog meseca sa reprezentacijom izborio plasman na završnicu Svetskog kupa u Los Anđelesu. Minule jeseni, Mandić je i u nacionalnom timu imao očigledno neslaganje sa selektorom Dejanom Savićem, kod kojeg nije bio deo ekipe u poslednjem meču legendarnog stručnjaka na klupi "delfina".

Kada je u pitanju klupska konkurencija, Mandić i ekipa ni početkom ove godine nisu uspeli da osvoje trofej sa Novim Beogradom, jer je Crvena zvezda osvojila Kup Srbije. Pred aktuelnim šampionom Srbije sada je domaće prvenstvo i završni turnir Lige šampiona, a sastav Živka Gocića pokušaće da tu "napadne" trofeje bez svog najboljeg igrača i najzvučnijeg imena.