BOMBA!

ATRIBUTI AMERIČKE REPERKE NATERAĆE VAS DA GLEDATE BEJZBOL: Otvorila novu sezonu, a priča se o tesnim farmerkama! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Megan je svetski poznata muzičarka, a sada se o njoj priča zbog tesnih farmerki i atributa koje je istakla na bejzbol meču

Izvor: Instagram/theestallion/printscreen

Nova sezona najprestižnije bejzbol lige na svetu počela je juče, a aktuelni MLB šampion Hjuston Astros dočekao je Čikago Vajt Sokse u Teksasu. Domaćin je neprijatno iznenadio svoje navijače i na početku sezone zabeležio je poraz, a meč je obeležila devojka koja se pojavila na stadionu kako bi izvela prvo bacanje u novoj sezoni američkog šampionata. Megan Ti Stelion, jedna od najpoznatijih američkih reperki, privukla je mnogo pažnje na terenu!

Američka muzičarka privukla je mnogo pažnje zbog bele kombinacije koju je obukla i koja je u prvi plan stavila njenu zadnjicu, pa je snimak napravljen pre meča postao pravi hit na društvenim mrežama. Ljubitelji bejzbola, ali i svih ostalih sportova, više su komentarisali guzu Megan Džovon Rut Pit nego samu utakmicu koju je igrao aktuelni šampion. Pogledajte kako ona inače izgleda: 

Devojka koja je inače iz Hjustona pojavila se u tesnim farmerkama i dresu sa brojem 222, na kojem je iznad bilo ispisano njeno prezime Pit. Čini se da joj je bilo pravo zadovoljstvo da izvede prvo bacanje u novoj sezoni, pošto je kontanstno bila nasmejana, a na kraju se i zagrlila sa hvatačem ka kojem je bacila lopticu. Ovako je Megan bacala:

Tagovi