Srećno!

NAJLEPŠA SPORTISTKINJA SVETA IMA NOVOG POZNATOG DEČKA: Šampionku varao bivši, a sada ljubi "Problematičnog"! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Prethodnog dečka ostavila zbog prevare, a sada ljubi poznatog boksera i internet senzaciju!

Izvor: Instagram/juttaleerdam/printscreen

Jedna od najlepših svetskih sportistkinja i šampionka u brzom klizanju Juta Lirdam ima novog dečka! Reč je ni manji ni više nego o Džejku Polu, nekada poznatom jutjuberu, a danas profesionalnom bokseru kojem poslednjih godina cvetaju ruže u profesionalnoj karijeri! Njih dvoje su već neko vreme zajedno, a objavom na Instagrmau rešili su svetu da otkriju ljubav za koju šira javnost nije znala.

Juta je srebrna sa Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine, ali i višestruka svetska šampionka u klizanju na različitim dužinama. Pored toga, od početka karijere privlači pažnju atraktivnim fizičkim izgledom i mnogi je smatraju za najlepšu profesionalnu sportistkinju. I to, iskreno, nije daleko od istine... Pogledjate kako izgleda Juta:

Nova devojka Džejka Pola bila je čak pet godina u vezi sa kolegom iz muške reprezentacije Holadnije u brzom klizanju, ali su tokom leta 2022. godine okončali svoju vezu zbog njegove prevare! Nekoliko meseci kasnije na internetu su osvanule fotografije Jute i Džejka, profesionalnog boksera sa šest pobeda i jednim porazom u karijeri.

Kontroverzni Džejk Pol prethodnih godina dovodio se u vezu sa brojnim lepoticama, a mnogo prašine podigla je njegova veza sa Julijom Rouzom. Njih dvoje su na društvenim mrežama često pokazivali koliko se vole, a Julija je ponekad i kukala jer pred borbe njenog dragog ne mogu da vode ljubav. Ovako izgleda Julija Rouz, bivša devojka Džejka Pola: