Hit!

VASO BAKOČEVIĆ PREBIO MLADOŽENJU NA MOMAČKOJ VEČERI: Prijatelji PLATILI, Šveđanin u Beogradu dobio batine! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jedna od najčudnijih tuča koje je Bakočević imao u životu, a Šveđanin je tek nekoliko puta zapretio.

Izvor: Youtube/Psycho TV by Vaso Bakočević

Jedan od najpopularnijih MMA boraca na Balkanu Vaso Bakočević ponovo je pomerio granice! Momak iz Risna već godinama živi i trenira u Beogradu, a ovog puta je u glavnom gradu Srbije imao borbu kakvu verovatno nikada niste zamišljali. Njegov prijatelj iz Švedske nazvao ga je i ponudio da u sklopu momačke večeri "prebije" Šveđanina koji je rešio da se ženi!

Mladoženja nije znao ništa o celoj ideji, ali je zajedno sa grupom prijatelja doputovao u Beograd gde ga je Vaso sačekao. Uz zaštitu na nogama, teške rukavice i sa kacigom na glavi momak iz Švedske je ušao u improvizovani ring, gde je Bakočević u laganom ritmu uspeo da mu zada nekoliko prilično ozbiljnih udaraca. Tako nešto nismo mogli da očekujemo čak ni od "Psihopate". Pogledajte neke trenutke iz borbe:

Mladoženja će sasvim sigurno pamtiti momačko veče do kraja života, a i Vaso će imati dobru uspomenu na ovu borbu. "Nikada lakše zarađenih par hiljada evra", rekao je Bakočević nakon što je izudarao Šveđanina i dobro se zabavio. Pogledajte snimak celokupnog događaja, pa i borbe Bakočevića protiv čoveka koji je došao iz Švedske i nije znao šta mu se sprema:

Vaso Bakočević tuče mladoženju
Izvor: Youtube/Psycho TV by Vaso Bakočević