Zaljubljeni

NAJVRELIJA MMA LEPOTICA SE STRASNO LJUBI ISPOD PALMI: Slike "zapalile" instagram, a izabranik "uzeo" njeno prezime! FOTO

Autor Nikola Lalović

Pejdž Vanzant se prvo slikala sa mužem, a onda su njene slike sa bazena privukle mnogo pažnje.

Izvor: Instagram/screenshot/paigevanzant

Nekadašnja zvezda UFC-a i jedna od najatraktivnijih sportiskinja sveta Pejdž Vanzant zapalila je društvene mreže fotografijama sa svojim partnerom. U pitanju je poznati MMA borac Ostin Vandeford koji je čak sebe potpisao na instagramu kao "gospodin Vanzant". 

Ispod svog imena ovaj žestoki momak je napisao da je "gospodin Vanzant" i očigledno je da ljubav između ovo dvoje MMA zvezda cveta. Ostin Vandeford ima 33 godine, a u vezi je sa 29-godišnjom Pejdž već nekoliko godina. U braku su od 2018. godine, a on je u potpunosti podržava u karijeri. 

Ona je nakon borbi u UFC-u prešla na borbe golim pesnicama, ali je kasnije otvorila svoj "Only Fans" i tako počela da zarađuje veliki novac pa je prestala da se bori. Ovo je Pejdž Vanzant:

Njen suprug sa druge strane je nakon 11 uzastopnih pobeda u profi karijeri izgubio poslednja dva meča, prvo od Žerara Musasija, pa od Arona Džefrija. Sada se slikao sa svojom izabranicom ispod palmi dok se strasno ljube, a nakon toga je ona izbacila seriju fotografija sa bazena koje su ponovo "zapalile" instagram. Ovo su njih dvoje zajedno:

Tagovi