STRAŠNO!

EKSPLODIRAO AUTOMOBIL SUPRUGE ĐORĐA VIŠACKOG! Sekretar OKS zatekao jeziv prizor na Paliluli

Autor Milutin Vujičić

Automobil supruge poznatog srpskog sportiste i danas generalnog sekretara OKS je potpuno uništen.

Izvor: MN Press

Supruzi generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Đorđa Višackom eksplodirao je automobil, prenosi "Blic". Prema njihovim informacijama automobil je potpunosti uništen i nije poznato da li je eksplozija nastala usled nesreće i kvara ili je u pitanju eksplozivna naprava.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil Jelene Višacki eksplodirao je u jednoj od manjih ulica na Paliluli u blizini poznatog tržnog centra "Zira", a dobre vesti su da nema povređenih. Eksplozija se dogodila jutros oko 5.30 kada je džip "folksvagen tuareg" izgore, a potom se požar proširio i zahvatio zadnji deo automobila "suzuki" koji je bio parkiran pored. Vatrogasci su izašli na lice mesta i sprečili širenje požara.

Podsetimo, Đorđe Višacki je nekada proslavljeni veslač reprezentacije Srbije koji je na mestu generalnog sekretara OKS još od 2009. godine. Nedavno je proslavio 48. rođendan, a oženjen je i otac troje dece. Ima bogato radno iskustvo nakon završetka sportske karijere i jedan je od istaknutijih srpskih sportskih radnika.

Mnogi se sećaju i njegovog nastupa za Jugoslaviju na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sidneju, kada je bio nadomak medalje. Sa Svetskih prvenstava ima po zlato, srebru i bronzu.

(MONDO/Blic)