Ostali sportovi

Akcije ne prestaju u MerkurXtip-u

Izvor Promo

Imali smo priliku da samo nekoliko dana uživamo u proleću, ali tamo krajem marta, a onda je došlo promenljivo vreme, oblačnost, kiša, pa i sneg u višim predelima naše zemlje.

Izvor: Promo

Pošto vreme nije baš onakvo, kakvom smo se nadali, naišli smo na vesnik lepših dana u MerkurXtip-u.

Sigurno ste navikli da ovaj priređivač igara na sreću konstantno ima akcije za svoje korisnike, pa je sada izgleda rešio da svima ulepša kraj aprila. Spremna su čak četiri slot turnira, kao i Aviator turnir, a ova akcija nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ako pravu zabavu nalazite u slot igrama ili u poznatom „letenju avionom“, onda je MerkurXtip pravo mesto za vas, a evo šta je sve dostupno u narednim danima.

Čuveni „Lov na spinove“ je zakazan za ovaj vikend (15. i 16. april) kada će se „lovina“ u vidu 50.000 dinara u besplatnim spinovima pokrenuti, a neće vam biti potrebno oružje, već samo umeće i duboki džepovi. Listu igrica koje su u opticaju možete pronaći na promo straniciMerkurXtip-a, a čak 250 igrača ima pravo da osvoji po 20 besplatnih spinova i to na igri koju prvu pokrene u datom periodu.

Zatim tu je i Aviator „Uskršnji turnir“ koji počinje u petak 14. aprila i traje do kraja dana u utorak 18. aprila. U letu sa čuvenim „Crvenim baronom“ uvek se dešavaju najlepše stvari zato nije ni čudo što je ovaj virtual toliko popularan širom planete. Na ovom turniru nagradni fond iznosi 100.000 dinara, a čak polovina ide najboljem dok su nagrade predviđene za 15 najboljih. Za ostale, nagradni fond je u freebet-u, od 20.000 do 1.000 dinara pa se vredi boriti za nagrade, posebno jer su uslovi lagani i uobičajeni za ovakav tip turnira.

Naravno, ništa ne ide bez kombinacije MerkurXtip-a i provajdera Pragmatic play koji su zajedničkim snagama spremili čuveni slot turnir „Prize Drop“ koji traje od petka 14. aprila, pa do kraja dana u subotu 29. aprila. Kao i uvek, do kraja meseca biće tri „Prize drop“ termina, a ona obuhvataju svaku kombinaciju petka i subote do kraja meseca. Dakle, 14. i 15, 21. i 22. te 28. i 29. aprila očekuje vas ukupno 150.000 dinara nagradnog fonda, odnosno 50.000 dinara po promociji, a u opticaju je dovoljan broj igara ovog provajdera da vam ulepša te dane do kraja aprila. Ukupno će nagrade dobiti 58 igrača u svakoj promociji, ali za ovaj turnir, kao i za sve ostale, sve možete da saznate na promo stranici MerkurXtip-a.

Nadamo se da smo vam sa ovim zagolicali maštu i preporučili vam MerkurXtip kao pravu adresu za vrhunsku zabavu u ovom mesecu. Onda će već sigurno krenuti lepše vreme, pa će biti prilike da se ogrejete „nasmejanim suncem“, logom MerkurXtip-a.