Pogledajte!

DEVOJKE SE NATRĆE, A ONDA IH ŠAMARAJU PO ZADNJICI!? Izmišljen novi sport, muškarci već ODLEPILI zbog snimaka! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Svašta smo videli, ali da je "šamaranje zadnjice" sport još nismo. Pogledajte kako izgleda nova "izmišljotina" iz Rumunije.

Izvor: Twitter/Printscreen/@barstoolsports

Mislili smo da su boks bez rukavica i šamaranje "najluđi" novi sportovi, međutim Rumuni su sve uspeli da nadmaše. Rumunska organizacija "RFX Slap" nedavno je organizovala takmičenje na kome su se devojke šamarale po...zadnjicama. Da, dobro ste pročitali - neko je osmislio sport u kome je poenta da se što bolje udari po zadnjici!

Organizacija "RFX Slap" poznata je po tome što organizuje brutalna takmičenja u šamaranju, gde se takmičari udaraju po licu, ali radi zabave i atraktivnosti - ovoga puta je udarac dlanom bio namenjen za drugi deo tela. Tako su u Klužu organizovali vrlo gledan turnir na kome su "snage" odmerile Roksana Aifitmei i Luhaš Aleksandra Danijela, a nema potrebe napominjati da snaga nije bila u fokusu, nego nešto drugo.

Atraktivne devojke su samo u gaćicama udarale jednu drugu po zadnjici, a to se naravno najviše dopalo muškarcima, pa nije dugo trebalo da snimak sa takmičenja dostigne milionski broj pregleda. Mnogi su se javili da bi se rado prijavili da budu sudije na ovom takmičenju, ali nisu svi imali zadovoljstvo koje je dodeljeno MMA legendi Aleksandru Lungu koji je proveravao koliko su se crvenile zadnjice takmičarki.

Podsetimo, šamaranje je početkom godine postalo i sport nakon što je već desetak godina sticalo popularnost, pre svega u Poljskoj i Rusiji. Sada je ozbiljan novac uložen u ovo takmičenje i čini se da bi i ovakva kategorija mogla još dodatno da ga popularizuje.

Pogledajte i kako izgleda ovaj "sport":

Tagovi