OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

POPEO SE NA STO I POSUO NARANDŽASTIM PRAHOM! Prekid na snukeru, svi ostali u šoku šta su videli... (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Navijač, odnosno ekološki aktivista, prekinuo je meč snukera u Šefildu.

Izvor: Profimedia

Ekološki aktivisti u poslednje dve-tri godine često prekidaju kulturne i sportske događaje, a ovoga puta sve su iznenadili kada se verovatno prvi put u istoriji snukera desio prekid zbog "upada navijača". Jedan mladić je na čuvenom "Krusiblu" u Šefildu, u toku meča Marka Alena i Fena Ženg, uleteo u igrački prostor i popeo se na sto. Kod sebe je imao narandžasti prah koji je rasuo po sebi i po stolu zbog čega je susret prekinut.

Naravno, mladić nije želeo ništa drugo nego da skrene pažnju porukom na majici i pojavljivanjem ekoloških aktivista u medija, a TV kamere su sve zabeležile pre nego što nije "promenjen kadar" kada je obezbeđenje reagovalo i izvelo ga napolje. To nije bio jedini meč koji je prekinut, pošto je drugi obustavljen iz bezbednosnih razloga.

Dok su momka sa narandžastom farbom iznosili napolje, druga ekološka aktivistkinja pokušala je da se veže za sto, što smo već viđali recimo na tenisu. Organizatori su ostali u čudu pošto su kugle pomerene, dok je bilo potrebno i usisati uništene stolove, pa se očekuje da se mečevi nastavlje kasnije večeras. Vandali su uhapšeni na licu mesta. Pogledajte kako je to izgledalo u Šefildu, gde se vode velike borbe u snukeru: