ODVRATNO

PORODICA POLUDELA ZBOG INTERVJUA SA ŠUMAHEROM! Posle skandala godine - TUŽBA... Neverovatno šta su uradili Nemci!

Autor Milutin Vujičić

Porodica Mihaela Šumahera je odlučila da tuži nemački tabloid.

Izvor: Profimedia

Porodica slavnog Mihaela Šumahera planira da tuži nemački tabloid "Die Aktuelle" koji je objavio lažni intervju sa šampionom Formule 1. Oni su na naslovnoj strani objavili ekluzivu iza koje se zapravo krije izmišljotina, pošto je "veštačka inteligencija" odgovarala na pitanja koja bi postavili Šumaheru, čime su podigli tiraž, u zabludu doveli svoje čitaoce, a istovremeno naštetili i porodici koja se bori da zaštiti privatnost.

"ESPN" prenosi da se Korina Šumaher, supruga čuvenog vozača Formule 1, sprema da "presavije tabak" i sa advokatima se već konsultuje kako da nemačkom tabloidu naplati duševnu bol. Da stvar bude gora, u naslovnoj strani su na više groznih načina najavili da je odgovore dao upravo Šumi...

Podsetimo, Mihael Šumaher je krajem 2013. godine doživeo stravičnu nesreću na skijanju. Od tada ga niko nije video u javnosti pošto je porodica odlučila da sačuva privatnost. Šumaher je prvo bio u komi, nakon čega je polako počeo da se oporavlja, ali je Korina zajedno sa sinom Mikom odlučila da sve sačuvaju za sebe, odnosno za mali krug prijatelja koji je imao priliku da poseti šampiona u njihovom domu u Švajcarskoj.

Od tada se pojavljuju oprečne informacije o stanju Mihaela Šumahera, a niko zapravo ne zna da li uopšte može da komunicira sa okruženjem. I njihovu odluku treba poštovati, međutim povremeno se dese incidenti kao sa nemačkim tabloidom koji je u potrazi za profitom preterao.