Prevršilo je meru

NEMAM SILIKONE, SVE JE PRIRODNO, DOSTA VIŠE PITANJA! Najvrelija odbojkašica otvorila dušu: NISAM ih htela, boli me!

Autor Nikola Lalović

Kajla Simons je rekla da više neće odgovarati na pitanja obožavalaca o tome da li je ugradila silikone.

Izvor: Instagram/screenshot/kaylasimmmons

Nekada velika odbojkaška nada Kajla Simons iznervirala se kada je svojim obožavateljima odgovarala na pitanja na jutjubu. Devojka koju često nazivaju "najseksi odbojkašicom na svetu" dobila je mnogo pitanja o svojim grudima što ju je nalutilo. 

"Nemam silikone, sve je prirodno i muka mi je od odgovaranja na to pitanje. Ali da, sve je prirodno", rekla je ova zanosna Amerikanka. Ona je odbojku igrala na univerzitetu Maršal, a postala je jako popularna i pre nego što je počela profesionalno da se bavi sportom. 

Sada ima skoro milion pratilaca na instagramu, a otkrila je da je u tinejdžerskim godinama zapravo želela da ima manje grudi: "Smešno je, jer sam u srednjoj školi želela da imam manje grudi. To sam htela jer bi mi bilo mnogo lakše da igram odbojku tako, ali nisam dobila ono što sam htela. Ovako nisam mogla da skačem toliko visoko niti da trčim brzo, Boli kada skačeš, sve je teže", otkrila je Kajla Simons. Pogledajte kako ona izgleda: 

Tokom karijere se oglašavala o mnogim pitanjima, a javno je kritikovala i odnos svog univerziteta prema njoj. "Na koledžu sam naučila da sebe guram do granice i univerzitetski sport je za mene bio sjajno iskustvo, naučila sam neke važne lekcije", rekla je ona, ali takođe dodala: "Školske glavešine su mi govorile da su moje slike neprikladne zbog izgleda mog tela. Čak su mi u jednom momentu tražili da izbrišem instagram. Bila sam rastrzana jer nisam mogla da prihvatim moje telo da se bavim sportom koji volim. Ali sam tada naučila da ne dozvolim drugim ljudima da utiču na to kako se osećamo u vezi sebe", rekla je Kajla.  Ona je sada model na "Onli fansu", platformi na kojoj se uglavnmom plasira sadržaj za odrasle.