Šteta!

HEROJ REPREZENTACIJE NE MOŽE DA BUDE UZ SRBIJU! Igraju se VAŽNI mečevi, a Nemci su ZABRANILI da dođe!

Autor Dušan Ninković

Golman rukometne reprezentacije Srbije Dejan Milosavljev propušta okupljanje.

Izvor: MN Press

Rukometna reprezentacije Srbije okupiće se kako bi završila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a loša vest u tabor stigla je iz Nemačke. Povređeni golman Dejan Milosavljev neće moći da bude uz saigrače - čak ni kao podrška - jer je Fukse Berlin zabranio njegov dolazak u Srbiju, navodi RSS!

Klub za koji Milosavljev nastupa sa mnogo uspeha rocenio je da je za njega loše da putuje u Srbiju, pa zahtevaju da se kompletan proces oporavka od povrede zadobijene prošlog utorka sprovede pred njihovim očima. Ovo nije prvi put da je Fukse Berlin nepravedan kada su u pitanju srpska reprezentacije i Dejan Milosavljev.

Pre samo nekoliko meseci na Svetskom prvenstvu u Poljskoj nemački klub je tek nakon okršaja Srbije i Nemačke dozvolio Dejanu da se priključi timu. To je značajno uticalo na rezultat međusobnog meča koji su nemački rukometaši rešili u svoju korist jednim golom razlike i tako osvojili krucijalne bodove u drugoj fazi turnira.

Umesto povređenog Milosavljeva gol Srbije će protiv Finske i Slovačke braniti Vladimir Cupara i Milan Bomaštar. Reprezentacija se trenutno nalazi na drugoj poziciji u kvalifikacionoj grupi i veoma je blizu plasmana na završnu smotru. Srbija će u poslednja dva meča kvalifikacija biti favorit, a dovoljan joj je samo jedan bod.