Pa što to?!

OVDE SE NE ZNA KO JE LUĐI! NAVIJAČ TRAŽIO BATINE, MMA ZVER RASPALILA IZ SVE SNAGE: Zbog samo jednog poteza se pada!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najzanimljivijih MMA boraca današnjice u centru pažnje zbog "tuče" odnosno udarca navijača koji je to sam tražio.

Izvor: Twitter/MMADIRTcom/printscreen

Navijači često izgube razum kada upoznaju svoje idole, a ukoliko i idoli nisu baš pri zdravoj pameti lako može da se desi situacija o kojoj poslednjih dana priča ceo MMA svet. Španski borac gruzijskog porekla Ilja Topurija (26) našao se u centru pažnje nakon što je društvenim mrežama hit postao snimak na kojem levom rukom na kojoj je rukavica zadaje udarac u jetru jednom fanu.

Želja da oseti snagu svog omiljenog borca očigledno je bila jača od logike kod ovog fanatika za borilačke sportove, pa je insistirao da ga Ilja udari. Namestio se baš kako je trebalo, ostavio nebranjen deo tela u koji je Topurija trebalo da cilja i zatim... Pa naravno, previjao se od bolova kada je konačno dobio šta je hteo. Pogledajte kako je to izgledalo:

Jetra je jedna od omiljenih "meta" MMA borcima u kavezu, a često se borbe prekidaju baš zbog precizno plasiranih udaraca u taj deo tela. Kada borac dobije snažan udarac u taj deo tela obično ne može da ostane na nogama i nastavi meč, što protivniku daje ogromnu prednost da ga obori u parter i tamo pokuša da završi okršaj. Ilja Topurija je sve to znao i pre ovog udarca jer je u profesionalnoj karijeri 13 puta ulazio u oktagon i svaki put pobeđivao. Poslednjih pet borbi radio je u UFC, najjačoj organizaciji na svetu.

Tagovi