IN MEMORIAM

TUGA! PREMINUO FUNKCIONER PARTIZANA: Slavili titulu i samo se srušio - trener pritrčao da ga spase

Autor Milutin Vujičić

Tužne vesti iz odbojkaškog kluba Partizan u kome je nakon osvajanja "triple krune" preminuo jedan od istaknutih funkcionera.

Izvor: MN Press

Funkcioner odbojkaškog kluba Partizan Gordan Milenković je nažalost preminuo. Prema rečima očevidaca, samo se srušio na pod u svečanoj sali stadiona u Humskoj i na licu mesta je konstatovana smrt, objavila je Instagram stranica crno-bele novosti koja prati dešavanja u Partizanu.

"Tužne vesti nam stižu iz Humske posle osvajanja istorijske triple krune. Funkcioner Odbojkaškog kluba Partizan - Gordan Milenković, napustio nas je usled epi napada koji je juče doživeo... Prvi u pomoć mu je pritrčao trener Partizana Bojan Janić, došla je hitna pomoć i nakon reanimacije, Milenković je preminuo... Počivajte u miru. Naše iskreno saučešće Milenkovićevoj porodici, prijateljima i OK Partizan", stoji u objavi crno-bele porodice na Instagramu.

Podsetimo, Partizan je ove nedelje osvojio titulu u domaćem prvenstvu čime je kompletirao "triplu krunu" pod palicom Bojana Janića koji je potpuno "resetovao" crno-bele. Centralna proslava i svečanost na stadionu u Humskoj bila je zakazana za juče u 16 časova, a Gordan Milenković je na licu mesta preminuo u 16.10.