HIT!

PLEJBOJ FORMULE 1 SMUVAO POZNATU PEVAČICU!? Svet bruji da su u "šemi", a evo šta ih je razotkrilo (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Priča se da su Fernando Alonso i Tejlor Svift u vezi, a vozač iz Formule 1 često kači na društvene mreže "čudne" snimke koji imaju veze sa pevačicom.

Izvor: YouTube/F1Highlights/Taylor Swift/Screenshot

Fernando Alonso (41) ove sezone blista u Formuli 1, međutim nakon što je promenio ekipu i prešao iz tabora Alpine u Aston Martin, izgleda da je došlo do "zamene" i na ljubavnom polju. Alonso je nedavno potvrdio da je raskinuo vezu sa austrijskom novinarkom Andreom Šlager, dok mediji već nedeljama bruje da je smuvao jednu od najpoznatijih pevačica današnjice - ni manje ni više nego Tejlor Svift.

Interesantno je da je i Tejlor Svift ne tako davno postala "singl" posle šestogodišnje veze sa Džoom Alvinom, a poslednje izjave Fernanda Alonsa govore da definitivno "postoji nešto" između njih dvoje, međutim čini se da ćemo još neko vreme morati da sačekamo na zvaničnu potvrdu.


Nakon što su se pojavile spekulacije o njihovoj vezi, Alonso je na TikTok postavio snimak u kome se pojavluje upravo referenca na Tejlor Svift (skroluje telefon i sluša njemu pesmu "Karma", nakon čega namigne), a to nije jedina sitnica kojom je naterao navijače da pomisle da se zabavljaju. Uoči kvalifikacija za trku Formule 1 u Azerbejdžanu, Alonso je uz osmeh prokomentarisao pitanje o tome da li je istina da su zajedno...

"Obično volim da odvojim svoj privatni i profesionalni život. Ne bih to da komentarišem", rekao je Alonso za "Marku", ali ga je osmeh "odao" smatraju navijači, odnosno deluje da stvari definitivno nisu tako crno-bele i da verovatno čeka pravi trenutak kako bi objavio da su u vezi.


Podsetimo, Alonso je zbog brojnih ljubavnih veza stekao status "plejboja", a neke od dama sa kojima je bio u vezi ili braku su Rakel Del Rosario, Ksenija Čumičeva, Linda Morseli, Lara Alvarez. Sa već pomenutom Andreom zabavljao se manje od godinu dana, a u galeriji pred vama možete da pogledate kako izgleda austrijska novinarka koja je daleko mlađa od vozača Formule 1, doduše to je slučaj i sa Tejlor Svift (33).