Novi profil!

SRPSKA LEPOTICA NA SAJTU ZA ODRASLE! Protivnice prebija, fanove oduševljava - počela je novu karijeru! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna devojka rešila je da i na ovaj način ostvari interakciju sa navijačima.

Izvor: Instagram/milijancevic_nadja_13/printscreen

Jedna od najatraktivnijih srpskih sportistkinja odlučila je da obraduje svoje fanove i pridruži se sajtu za odrasle! Nađa Milijančević (22), koja je uspešna u nekoliko borilačkih sportova, napravila je "Onlyfans" profil i to će - pored provokativnih fotografija i snimaka - biti i prilika navijačima da komuniciraju sa njom!

Nađa je svojevremeno bila dvostruka šampionka Evrope u juniorskoj konkurenciji, ali to je bio samo početak njene karijere u borilačkim sportovima. Privlačan joj je bio MMA u kojem se oprobala, a svojevremeno je potpisala ugovor i sa BKFC, najprestižnijom organizacijom za boks bez rukavica.

Srpska lepotica svoje profile na društvenim mrežama koristi kako bi fanovima pokazala naporne treninge, atraktivan izgled, ali i sve što je prati kroz karijeru - najave mečeva, detalje sa borbi ili posledice udaraca koje zadobije dok je na strunjaču, u ringu ili oktagonu. Pogledajte kako inače izgleda Nađa Milijančević:

"Pošto su vas mnogi pitali, odlučio sam da konačno napravim svoj Onlifans profil. Kliknite na link u biografiji za više ekskluzivnih sadržaja, privatne poruke sa mnom i ostalo", napisala je Nađa na Instagramu i tako oduševila pratioce. Inače, devojku iz Zemuna koja često trenira u Španiji na ovoj društvenoj mreži prati preko 60.000 fanova. Mesečna pretplata na njen profil na sajtu za odrasle trenutno iznosi 7,99 dolara. Pogledajte Nađinu objavu u kojoj je najavila profil na sajtu za odrasle: