Počivaj u miru

U MASAKRU U BEOGRADU UBIJENA ĆERKA ČUVENOG SPORTISTE: Porodica potvrdila strašne vesti

Autor Nikola Lalović

U masakru u Beogradu ubijena je i ćerka poznatog odbojkaša i odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog.

Izvor: MN Press

Beogradski mediji prenose da je u masakru u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu stradala i ćerka poznatog odbojkaša i odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog. Policija je saopštila da je u sredu u 8:40 časova došlo do pucnjave u kojoj je učenik sedmog razreda usmrtio osam ljudi. 

Kobiljski je tokom igračke karijere nastupao za Partizan, a kasnije je u nekoliko navrata bio trener Crvene zvezde i sa crveno-belima je ostvarivao velike uspehe. Kako navodi "Informer" vest o tragičnoj smrti ćerke Dragana Kobiljskog potvrdio je bivši odbojkaš Željko Tanasković, koji je zet Dragana Kobiljskog. 

"Svi smo zatečeni i potreseni. Ne znam šta bih rekao. Velika tragedija i prosto je nezamislivo da se to dogodi na ovim prostorima. Šurak Dragan i ja se znamo dugo, igrali smo zajedno, katastrofa je šta ga je zadesilo. Nezamislivo mi je da se dogodi to na ovim prostorima, što samo govori o tome koliko moramo da obratimo pažnju na mlade", poručuje Tanasković.

U školu Vladislav Ribnikar ide i dete Duška Savanovića, koji je viđen ispred škole i koji se oglasio ovim povodom i potvrdio da je sa njegovim detetom sve u redu.