BRAZIL

VOJNI POLICAJAC UBIO MMA BORCA: Posvađali se ispred kluba, pa potezali pištolje - poznat po incidentima!

Autor Milutin Vujičić

MMA borac iz Brazila ubijen je posle svađe sa vojnim policajcem.

Izvor: Instagram/maurochaulet/Screenshot

Poznati MMA borac Mauro Šaulet ubijen je u Porto Alegreu u Brazilu, prenose lokalni mediji. Njega je ubio vojni policajac nakon što je došlo do velike svađe ispred jednog lokalnog bara. Sportista je bio veoma agresivan i pretio je tom prilikom vojnom policajcu, nakon čega je situacija eskalirala. Policajac je otvorio vatru i tom prilikom je ustrelio Šauleta i njegovu prijateljicu, a samo je ona preživela.

Prema nezvaničnim informacijama do incidenta je došlo u subotu oko ponoći u "Auma baru" koji se nalazi u severnom delu grada, a za sada nije poznato zbog čega je došlo do svađe sa policijcem koji u tom trenutku nije bio na dužnosti. Navodno, policajac je izvadio pištolj nakon što je primetio da i Šaulet "poteže svoj".

Nije poznato ko je koga prvi upucao, ali Šaulet je policajca pogodio u preponu, dok je MMA borac dobio metak u leđa. Njegova prijateljica je pogođena u stomak i svo troje je odmah prebačeno u bolnicu, međutim Šaulet je podlegao povredama. Na društvenim mrežama navijači se opraštaju od njega, ali je poznato da je inače bio "incidentan tip" i često je imao problema sa zakonom zbog tuča i falsifikovanja dokumenata.