Ostali sportovi

AU! OPŠTA TUČA U FINALU PRVENSTVA SRBIJE: Partizan ostao sa DVOJICOM na terenu posle poteza koji je izazvao HAOS! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Na žalost posle odličnog starta i sjajnog rukometa na startu finala Arkus lige videli smo ogromnu tuču.

Izvor: RTS/screenshot

Nemile scene na startu finala Arkus lige! U 26. minutu prvog meča finala plejofa šampionata Srbije pri rezultatu 12:6 za Vojvodinu posle jako grubog starta pivota Partizana Vuka Lazovića nad Tunižaninom Azizom iz Vojvodine nastala je tuča! 

Nakon što je rukometaš Partizana Uroš Kojadinović ostao na zemlji u jednom napadu pošto ga je rukometaš Vojvodine zakačio laktom u jednom od narednih napada Vuk Lazović je startovao na Aziza u skoku i rizikovao da ga povredi. Rukometaši Vojvodine su bili revoltirani ovim potezom i nakon što je sudija svirao faul nastao je haos! 

Vuk Lazović se nadneo nad Aziza koji je pao na zemlju i previjao se od bolova, a to se igreačima Vojvodine nije svidelo. Krenula je opšta tula u kojoj su učlestvovali gotovo svi rukometaši oba tima, a trajala je dugo i u uglu terena smo videli koškanje i sukobe. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Nastao je prekid, kada je delovalo da je sve gotovo još jednom su se sukobili igrači oba tima, a kad se sve smirilo videli smo i konačne odluke sudija. Isključeni su Vuk Lazović, Petar Radivojević i Boris Radivojević, a nastala je prava zbrka do kraja poluvremena. 

Mnogo je bilo nervoze, a kada je isključen i Ivan Mićić, drugi pivot Partizana crno-beli su u jednom momentu ostali na terenu sa dva igrača u polju i golmanom.