Ključni momenat

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU - ON JE ZAKUVAO TUČU PARTIZANA I VOJVODINE: Zaleteo se na Lazovića posle provokacije! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Iako je rukomet bio sjajan, nažalost će prva utakmica finalne serije plejofa Arkus lige biće zapamćena po incidentina,

Izvor: Youtube/ARKUS liga

Videli smo spektakularan rukomet u prvom meču finala Arkus lige između Vojvodine i Partizana. Duel je otišao u produžetke, na kraju je Vojvodina slavila 32:28, ali je meč ostao u senci velike tuče iz prvog poluvremena. 

Sudije meča su prvo propustile da sviraju kontakt kada je jedan od igrača Vojvodine zakačio Uroša Kojadinovića, potom su im promakli jedni koraci, a onda je pivot Partizana Vuk Lazović vrlo oštro startovao na Tunižaninu koji igra na poziciji levog beka za Vojvodinu Azizu Aidiju. 

U direktnom prenosu je posle tog starta usledio usporeni snimak, a kada su se kamere vratile na teren videli smo da je izbila opšta tuča na terenu. Ipak, nismo videli momenat koji je sve započeo. Pogledajte kako je ova tuča izgledala:

Kada se pogleda snimak meča sa kamera Arkus lige vidi se da je posle starta Vuk Lazović prišao Azizu, uneo mu se u lice i nešto mu dobacio. Prvi je crnogorskom reprezentativcu prišao Bojan Rađenović iz Vojvodine. a onda je vrlo besno došao do njega i Gregor Ocvirk. 

Iskusni slovenački bek je bio revoltiran ponašanjem Vuka Lazovića i odmah ga je gurnuo, nakon čega je krneula opšta tuča na terenu! Pogledajte taj momenat:

Izvor: Youtube/ARKUS liga

Na kraju smo dugo čekali presudu arbitara na ovom meču i crveni karton je dobio Vuk Lazović od koga je sve krenulo, a plave kartone su dobili Gregor Ocvirk iz Vojvodine i Boris Radivojević iz Partizana koji neće imati pravo nastupa na narednom meču plejof serije koji se u sredu od 18 časova igra na Banjci. 

Isključen je i Boris Rojević, trener Vojvodine, a zbog njega je krenula druga gužva na ovom meču. Kada se sve naizgled smirilo posle prvog sukoba jedan od ljudi iz stručnog štaba Partizana je prvo bio u raspravi sa Rojevićem, a onda ga je gurnuo sa leđa što ga je razbesnelo. Pogledajte i te momente: