Uh, uh!

SRBIN "LETEĆIM KOLENOM" ZAVRŠIO PROTIVNIKA! Zagreb u transu zbog ovog poteza, a Marko prebija posle 15 meseci! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Spektakularan potez srpskog MMA borca na velikom događaju u Zagrebu pokazao zašto ga mnogi smatraju najtalentovanijim u regionu.

Izvor: Youtube/r3pt1l/printscreen

Srpski MMA borac Marko Bojković, jedan od najtalentovanijih takmičara u regionu, upisao je veliku pobedu na događaju koji se u nedelju uveče održao u Zagrebu. Protivnik mu je bio iskusni brazila Mauro Paišao, koji je sredinom druge runde završio na podu bez šansi da se pridigne i nastavi borbu. tome je prethodilo "leteće koleno", jedan od najatraktivnijih MMA udaraca.

Marko je prvo dobro uzdrmao protivnika udarcima u glavu i telo, po oktagonu je lila krv sa Maurovog lica, a zatim je kulminacija svega bio spektakularan udarac koji je publiku u Zagrebu digao na noge. Jedan od najboljih poteza cele večeri izazvao je delirijum među navijačima koji su bili oduševljeni predstavom srpskog borca.

Inače, Marku Bojkoviću ovo je bio povratnički ulazak u oktagon, nakon čak 15 meseci zbog teške povrede. Bojković je 2019. godine počeo ozbiljnije da se bavi MMA sportom i nakon tri pobede iz tri meča u amaterskom MMA prešao u profesionalce. Upisao je tri pobede pre povrede, u Zagrebu se vratio trijumfom i u čitavoj karijeri još ne zna za neuspeh!

"Hteo bih da pozdravim Zagreb. Sve vas volim. Vi ste moji navijači i sve vas volim, čak i ove koji su vikali ono što nije trebalo. Iza mene je 15 jako teških meseci. Drago mi je što sam se vratio. Nisam se borio 15 meseci. Drago mi je što se ovde borim i vratiću se ponovo. Uvek ćete imati zabavu od mene", poručio je Bojković, a potom se osvrnuo i na tragedije koje su se dogodile u prethonih mesec dana u Srbiji: "Svo ovo nasilje pre meča, nemojte to raditi van kaveza. Ja svoje demone ispoljavam ovde, ne dajte da vas demoni kontrolišu, nego vi kontrolišite njih na pravom mestu, kao i ja." Pogledajte njegovu borbu u Zagrebu:

Marko Bojković - Mauro Paišao
Izvor: YouTube/r3pt1l

Tagovi

mma