Ostali sportovi

Imamo novo mesto za gejmere

Izvor Promo

Svedoci smo vremena u kom su e-Sport igre dotakle milione ljudi i prave svetski trend rasta popularnosti.

Izvor: Promo

Profesionalni gejmeri su se udružili i formirali organizacije širom sveta, a Evropa prati trend i zato takmičenja privlače mnogobrojne sponzore i milione pratilaca, posebno među mlađom populacijom.

Turnira u raznim igrama u regionu i Srbiji ima mnogo, svaki potez majstora prate gledaoci koji žele nešto da nauče i u skorije vreme i oni se potencijalno pokažu na ovom rastućem tržištu koje je okupiralo svet. Ekipe iz Srbije integrisane su već godinama u najveća evropska i svetska udruženja, pa se otišlo dotle da postoje i specijalizovani tv kanali koji se bave samo ovo temom.

MerkurXtip se među prvima na našem tržištu uključio u taj svet, u saradnji sa provajderom „Oddin“, jednim od najpoznatijih u Evropi, spremio ponudu u vidu kvota, statistika i stream-ova za više od 20 e-Sportova od kojih se izdvajaju oni najpoznatij: League of Legends, Counter-Strike, DOTA 2, Overwatch, Call of Duty, Starcraft i Valorant…

Kao što ste sigurno odmah pomislili, MerkurXtip je spremio ubedljivo najširu ponudu igara kako bi svima ulepšao praćenje ovih sjajnih borbi, a ostavljamo vam da se sami uverite. Prava ponuda se ne sastoji samo od biranja ko će pobediti, iako je to ponekad dovoljno, ali za one prave gejmere koji poznaju materiju, potrebno je mnogo više.

Imate priliku da u bilo koje doba dana ili noći, kako u pre-match, tako i u uživo ponudi ispratite najbolje evropske i svetske takmičare i da naplatite svoje znanje. Ako ste deo gejmerskog sveta, ovo je prava prilika za vas jer uz klađenje možete da naučite nešto više od majstora e-Sportova koji će vas iznenaditi novim veštinama iz dana u dan.

Tagovi