Ostali sportovi

AU! NEMA ŠANSE DA PREPOZNATE OVOG NFL SUPERSTARA: Osvojio Superbol, povukao se, pa za 40 dana izgubio 45 KG! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Rasel Okung je imao prilično ekstreman metod, ali kako kaže njemu je to izuzetno pomoglo kako zdravstveno tako i psihički.

Izvor: Twitter/screenshot/RussellOkung

Nekadašnji NFL igrač Rasel Okung je uspeo da smrša 45 kilograma za samo 40 dana i potpuno je promenio lični opis! Nekadašnji ofanzivni tekl Sijetla, Denvera, Los Anđelesa i Karoline bio je po okjončanju karijere težak preko 150 kilograma i bio je poznat kao jedan od većih i snažnijih igrača na svojoj poziciji. 

Osvojio je Superbol 2013. godine sa Sijetlom, ali se posle karijere mučio sa bolom u zglobovima, prevelikom kilažom i problemima sa kožom i varenjem. Odlučio je da smrša i to tako što je 40 dana postio samo na vodi!

"Prošao sam kroz tranziciju. 30 godina sam posvetio svom pozivu. Strastveno sam se uspinjao, oblikovao svoju karijeru, težio da budem najbolji. Osvojio sam trofeje i priznanja, ali ubrzo sam osetio prazninu.Nisam pronašao zadovoljstvo u tome. Nisam osećao vezu sa porodicom niti sam znao ko sam zaista. Tada sam se molio, tražio vođstvo i mudrost, a pronašao sam samoga sebe. Od tog trenutka postojao je samo jedan odgovor...", rekao je Okung u objašnjenju svog postuipka. Pogledajte njegovu neverovatnu transformaciju: 

On 40 dana uopšte nije konzumirao hranu, samo je pio vodu i iako je bilo jako teško da izdrži ističe da mu je bol u zglobovima prestao, da su mu se lice i koža očistili, a da je takođe osetio i smanjenje stresa i bolji fokus. 

Tagovi