Uh!

ŠAMPIONKA GOLA DOŠLA NA MERENJE, PA PREBIJENA ZA PAMĆENJE! Bokserka ostala bez pojasa, a lepo lice je uništeno! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jedna od najboljih bokserki sveta u svojoj kategoriji Černeka Džonson dugo će pamtiti batine u meču za titulu.

Izvor: Twitter/TheSugarNeekz/printscreen

Prethodnih dana jedna od glavnih tema svetskog boksa postala je devojka sa Novog Zelanda Černeka Džonson, jer se na merenju pred veoma važan meč pojavila gotovo skroz gola! Ona je na stala na vagu samo u gaćicama, dok je gornji deo njene opreme bila isključivo boja - preko grudi je "nacrtala" majicu na kojoj je izreklamirala svoj profil na sajtu za odrasle.

Pored toga što je u svojoj kategoriji jedna od najboljih na svetu, Černeka dodatno zarađuje od profila na sajtu "Onlyfans", pa je i na ovaj način želela da skrene pažnju javnosti na to. Navijači su verovatno odmah primetili njenu poruku i pretplatili se na kanal koji trenutno košta 12 i po dolara na mesečnom nivou. Tamo Černeka objavljuje svoje provokativne fotografije, a neke od njih našle su put i do Instagrama. Pogledajte kako izgleda:

Ipak, potez Černeke Džonson na merenju nije doneo rezultat! Pažnja je privučena, ali je nakon borbe ostala bez pobede i pojasa koji je držala u prethodnom periodu. Pogledajte kako se Džonson pojavila na merenju pred borbu sa Eli Skotni, koja je na kraju stigla do pobede u šestoj rundi:

Džonson je do ovog meča imala skor 14-1 u profesionalnim borbama i bila je svetska šampionka u IBF organizaciji, ali je ring napustila uništenog lica. U snimku koji je okačila na svoj Instagram profil mogu se videti povrede koje joj je Eli nanela - usna joj je natečena, a iznad levog oka vidi se rasekotina zbog koje je i odlučeno da se meč prekine! Pogledajte:

Tagovi