Ostali sportovi

VOZIO SAM 300KM DA NAĐEM LIKA KOJI MI JE PRETIO! Vlasto Čepo: Na ulici nikad nisam izgubio! Padaju dva udarca a ONDA ŠOK

Autor Petar Latinović

Pisao mi kako će me zaklati nožem. Video sam da je lud lik.

Izvor: Youtube/printscreen/ OKTAGON MMA

Vlastislav Čepo poznatiji kao "El Čapo" jedan je od najpoznatijih MMA boraca sa ovih prostora. On je u jednom intervjuu istakao da od kada se bavi ovim sportom nije imao konflikte van ringa osim jedne situacije kada je vozio skoro 300 kilometara kako bi se obračunao sa jednim tipom koji mu je pretio.

Na početku razgovora kaže kako je pre bavljenja ovim sportom bio problematičan ali da uličnu brobu nikada nije izgubio.

"Bilo je problema ali je skor 100:0 na ulici. Ne brate, nisam ja baš računao da ima sto, ali postoje snimci, postoje dokazi, ima ljudi koji su to videli i koji su radili sa mnom. A i ako nije 100:0 onda je barem 90:0. Neporažen sam na ulici", rekao je Čapo u razgovoru za PSIHOKAST.

Napominje kako nije imao tuče van ringa sem jednog "konflikta" koji je morao da reši jer mu je tip otvoreno pretio.

"Imao sam problem sa nekim hejterima. Imao je jedan što me je prozvao posle jednog intervjua, ali nije smeo da se pokaže. Ali mi je onda njegov drug pisao i kao ajde dođi do mene mi ćemo to da rešimo. A ja baš bio u tom trenutku na odmoru. Završio meč, otišli žena i ja u Slovačku i iznajmili jednu vikendicu. Mi tamo otišli u petak, i ja njemu nađem profil u subotu i on mi napiše – ako hoćeš dođi danas.

  • Gde danas. Danas sam na odmoru sa ženom.
  • Mene to ne zanima. Nemam ja vremena za ovakve gluposti. Ako hoćeš da to rešimo sada.
  • I ja kažem ženi – sešću sad u kola i idem tamo. Kaže žena pa gde ćeš sad, juče smo stigli, platili smo vikendicu na tri dana da odmorimo.
  • A ja poludeo. Reko, ma ništa, pakuj stvari i krećemo nazad.

Čepo kaže da nije problem ako neko kaže ili mu napiše kako mu se ne sviđa njegov stil borbe.

"To je ok. Ali ovaj lik je izmislio neke stvari o meni koje nisu istina. I da pojasnim, dakle nije ovaj izmislio već njegov drug, ali ovaj ga je branio. I ja sednem u kola i krenem. To je jedno 250-300km vožnje. Kad sam stigao javim mu da sam mu ispred kuće. Kaže on da ga čekam ispred kapije. Oružje? Nisam imao kod sebe ali sam imao u kolima sve što treba za svaki slučaj. Pa evo poruke da ti pokažem. Pisao mi kako će me zaklati nožem. Video sam da je lud lik. A ja sam mu rekao da čim ga vidim dobiće šamar. Ne smem da ga udarim zatvorenom šakom ubiću ga. I on izlazi i krene da se raspravlja i ja mu odmah udarim šamar. On pao dole i zaspao. On se probudi i ustane ali mu ja udarim još jedan jer sam mu obećao ranije da ću mu udariti dva šamara. On opet padne. Ja ga podignem i kažem mu dobro i šta sad. On kaže ništa, pobedio si. I pruži mi ruku. Kaže mi kako je on svoje završio, branio je svog druga. I na tome se završilo. Nije zvao ni policiju ni ništa. Posle mi napisao poruku – brate koliko si brz, ja to u životu nisam video", ispričao je Čepo.

(MONDO)